Zehraax Kızlaar 34.haftadan selamm. Yaklaşık 1 aydır çok fena mide yanması, ekşimesi çekiyorum. Maden suyu ve muzlu süt kurtarıcılarım çok iyi geliyor ama günde max 2şer tane içiyorum fazlası zarar etmesin diye. Başka birşey deneyen kullanan iyi gelen varsa yazabilir miii yoksa bu yanma ekşime beni mahvediyorr😪🫶🏻
3_bebelianne Zehraax Bendede var ya 32haftadayım son 2haftada fazlalaştı soda içiyorum muz kayısı yada elma tüketiyorum ama anlık geçiyor sakız çiğniyorum falan😂😂
aysenuraskin Zehraax Bana doktorum gaviscon yazmıştı onu kullanıyorum midem yandıkça. Süt içme kilo yapar bunu kullan demişti. Doktorunuza bir danışın isterseniz
asena9 Zehraax aynı şikayetler bendede var doktorum bugün gasvin duo yazdı bana gebelikte kullanılabiliyor bakın isterseniz
Zehraax 3_bebelianne ya sorma benim de sadece geceleri oluyordu şimdi yediğim çoğu şeyden etkileniyorum
3_bebelianne Zehraax benimde öyle işte yeni iki haftadır başladı yoğunlaştı ilacı bende soracağım. bakalım
Giqu Bende sadece birkaç kez oldu, gaviscon şurup iyi geldi. Hamileler kullanabiliyor. Beslenmenize dikkat edin, yemekten sonra uzanmayın. Bunlar yapmıştı bana. Şimdi dikkat ediyorum, yaşamıyorum böyle bir sorun.
Mezig99 Zehraax Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri midem eksiyor ve geceleri yanma oluyor rennie duo şurup kurtarıcım kaç şişe bitirdim bilmiyorum şuan 30 haftadayız mide yanmam devam şurupta devam tavsiye ederim
Nur_kybs Zehraax 32. Haftamdayım bendede çok fazla oluyor gaviscon şurubun 3. Şişesindeyim kurtarıcım resmen etki etmesi beş dakka bile sürmüyor çok memnunum
dygsss Zehraax soğuk süt ve su içiyorum rennie şurup iyi geliyor onuda soğuk içiyorum birde tahin duydum ama denemedim iyi geliyormuş