sym0109 Kızlar 38+2deyim 2 gün önce doktora gittim çatı muayenesi oldum bebeğin kafası yukarıda 1-2 cm açılman var dedi doktor ama buna rağmen sanki bebek pelvis kemiklerime kadar indi. Çok afedersiniz ama bildiğiniz vajinam zonkluyor geçmeyen bir ağrı😭 özellikle akşamları bu saatlerde daha fena oluyor bu ağrının sebebi açılma olabilir mi?
SEVDANUR46 sym0109 korkma canım bebeğin baskısı bende 26iken başladı o. Yine de doktoruna bir görün ama
Bus-ra590 sym0109 aynı durumdayız yalnızım sanıyordum 🥹 yere bastığımda bile sızlıyor acıyor resmen vajinam
Emlll sym0109 28. Haftadan beri yaşıyorum bende 35. Haftaya girdim hala devam ediyor. Çok ama çok zor bir ağrı gerçekten 🥺 yürürken, yatarken, otururken sürekli yani aşırı zonklama ve ağrı oluyor. Doktorum normal dedi bana da ama dayanılacak gibi değil
sym0109 SEVDANUR46 bende de 20’li haftalarda başladı sanki kemiklerim ayrılıyor diyordum ama bu son birkaç gündür olan çok başka hareketsizken bile çok yoğun zonkluyor ve felaket bir ağrısı var
SEVDANUR46 Bus-ra590 tek ayak üzerinde pantolon giyememe dinlendikten sonra kalkamama ve şiddetli bir ağrı da var mı
Bus-ra590 SEVDANUR46 evet sol tarafta vardı şeyimde şimdi sağa geçti o sızlama ağrı özellikle sabah uyandığımda tıpallayarak yürüyprım resmen bebek baskısından dolayıymış bende orda varis felan mı çıktı acaba diye düşünmüştüm doktoruma sormuştum
sym0109 SEVDANUR46 birebir aynısı valla zaten tek ayak pantolon giymeye çalışınca vücudum ikiye ayrılıyor sanki 😭
SEVDANUR46 Bus-ra590 ay bende varis sandım özele gittim kaşık fıtığı acil yoksa kangren olursun dediler . Şaka gibi devlete gittim bişey yok
Bus-ra590 SEVDANUR46 neye dayanarak söylediler nasıl bir muayene ettiler ki merak ettim sanırım dazla da kilo aldım ben ondan
sym0109 Emlll vallahi aynen öyle dayanamıyorum diye die 38+2’ye geldim 😅 Allah yardımcımız olsun inşallah tüm anne adaylarının 🙏🏻❤️
SEVDANUR46 Emlll evet değil Allah yardımcımız olsun. Doktorlar beni çok korkuttu burda sabaha aç gel ameliyat bile dediler yani
Emlll sym0109 aminnn 🙏 sabrediyoruz sonu güzel olur inşallah bütün hamile arkadaşlarıma dua ediyorum 🌸☺️
SEVDANUR46 cereNehir_02 bu ağrı olmasa mis gibi hamilelik çekerim diyordum eşim bacağını sakatladı herşeye ben bakıyorum 🤦🏻♀️