3_bebelianne Nuranay73 Hamilelikte lazer güzellik merkezini ben tercih etmiyorum ağda dahi yaptırmıyorum herşeyi kendim yapıyorum 9 ay boyunca sonrasında gidiyorum
Minnakpopus Hizliveofkeli bebeğe nasıl zararı yok. Benim iki doktorumda asla bebeğe direkt zararlı dedi. Size doktorunuz mu zararı yok dedi ilginç
Phyloo Hizliveofkeli canım benim hamilelikte lazer epilasyon yasak bunu hiçbir doktor önermiyo. bebege zararlı buda deri inceliği için değil ben sordum karın değil yüz için girebilir miyim diye zararlı dedi misal tomografı odalarının kapısında hamile ve şüphesi olanların girmesi tehlikeli ve yasaktır yazar bunun nedeni vucuda giren ışınlar onlar bebeğe zararlı sana değil
Phyloo Minnakpopus bence bu onun kendi yorumu doktorlar tavsiye etmiyor zararlı diyor 😂 bebeğe zararlı denildi bana da deri incelmesi ne alaka ayrıca karnın incelebilir büyüdüğü için belki ama benim doktorum yüz için bile yasak demişti🤷♀️
Hizliveofkeli Minnakpopus videolu siteden bakabilirsiniz. Lazer ışınları en fazla kıl köklerine ulaşabiliyor.
Minnakpopus Phyloo derimin incelmesine sıra gelene kadar bebek daha önemli 🫣 ki ağdada da deri inceliyor o zaman hatta sünüyor😂 bilmiyorum ben yaptırmadım gebelikte aklımdan bile geçmedi bebeği riske edecek hiçbirşey açıkçası
Phyloo Minnakpopus yüz için gırcem karın değil dedim önerilmiyo tehlikeli olabilir yinede demişti bana 🤷♀️🤷♀️
Hizliveofkeli Minnakpopus deri incelmesi değil salgıladığı hormonlar nedeniyle deri pigmentlerinin değişmesi. Güneş kremi sürmeden dışarı bile çıkmaman gerekir. Zaten ağda da zararlı. Yanarsınız yapmayın.
Hizliveofkeli Phyloo tomografi de sıkıntı ışınlar değil radyasyon. Lazerin zararı bebeğe yok birebir doktorumla görüştüm ev tipi lazer kullanabilir miyim diye. Bebeğe zararı yok ama cildine olabilir dedi.
Phyloo Nuranay73 agdaya git cnm sen ben ilk çocukta dokuz ay ağdaya gittim lazer kadar ınceltıp bitirdi
Kukoss Ben 8. Haftama giriyorum bugun hazir agda bandiyla yapiyim dedim mahvoldu vucudum yandi hep sakin lazere gitme sabahtan beri sizliyorum dusun evindeki agdadan yani derim hassaslasmis seninde oyledir hamileyken
Phyloo Hizliveofkeli garip… Hiçbir doktor onermez ama seninki garipmiş . agdanın neyine zararlı dedi ilk çocukta dokuz ay ağdaya gittim saglıklı doğdu erken doğum da olmadı sebebi oysa kontrolde 40da zorunlu sezeryanla doğurdum çıkası yoktu daha da. benim doktor ağdaya birşey olmaz demişti kremsız dışarı çıkıyorum yanmıyorum hiç yanmadım 😂