Kubrann Yumurtlamam Mayıs 14 15 çatlama 16 olmuştu 13 ve 14 geceye yakın değerlendirdim sadece pek umudum yok ama bugün testim negatif çıktı pozitifi geç gören oldu mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor derler ama pcosumda var bilemiyorum ?
Busranur_mnts Kubrann bende pcosum canım kşomen kullanıyorum geçen ay yumurta yumurta qma takip edilmesi çatlama oldu mu bilmiyorum tam gününde adet olmuştum son adet 14 mayıs şimdi 3. Klomeni kullandım Yumurta takibi yapılıyor
Busranur_mnts Kubrann yerleşme süreci herkeste farklı olabilir bir iki güne adet olmazsan testi tekrarla
Kubrann Busranur_mnts bende bugün kum taneleri gibi kahverengi damlalar şeklinde lavaboda görüyorum sanırım ya regl ya ara lekelenme gibi bir şey pcosta arada olabiliyor daha öncede yaşamıştım doktorum klomen vermeyeceğini söyledi bana 2 defa kendiliğimden hamile kaldığım için bi kere kendi kafama göre kullanmıştım 2 ay sonra kendiliğinden oldu yine şeytan dürtmüyor değil :(
Busranur_mnts Kubrann bende de öyle oluyorum canım ara leke ya da adet başlangıcı çoğalarak devam ediyordu kahverengi afedersin bazen çamur gibi Kendiliğinden Yumurta büyüse bile yine de onu takip etmek lazım ya eğer ilaç vermeyip takip de etmiyorsa başka doktora da görün ilaçla ilerlemek daha çabuk sonuç aldırıyor