yeni_anne2 Gamzeynepmiray bende 37 doğurmuştum Rabbım saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah yardımcın olsun canım
Eceunverkanra Gamzeynepmiray Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah🙏🏻 Su gibi saglikli dogumlar dilerim💐
Ardennnnn Gamzeynepmiray aynı şekilde su gelmesiyle ve makat geliş olarak 36 da doğum yaptım hiç hastanede kalmadik coj şükür seninde hemen olucak merak canım🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Gamzeynepmiray dygsss Rabbim sanada imsallah kolay dogumlar nasip etsin hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah
Gamzeynepmiray Ardennnnn ahh bu yorumunla beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam cok endiseliyim ya kuveze alirlarsa diye herkes bisey olmaz diyor tabi ama inste annelik ne zor endiseye kapiliyorum saglikla büyüt insallah sende bebisini
betic Gamzeynepmiray yemin ederim duamı ediyorum şu an Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin su gibi geçsin doğumun inşallah sen de bana dua et ne olursun🙏💛
Sevilla Gamzeynepmiray sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Sonrasında da ağrı acı çekmezsiniz İnşaallah.
tecrubeliiannee sednc0 38 i doldurması beklenir tam gelisimini tamamlasın diye anne karnında 1 gün bile çok önemli erken almasını anlayamadım