Deleted33000 Kızlar yarın 35 haftalık oluyorum ama benim doğum yaklaştıkça her günüm daha halsiz ve yorgun geçiyor bugün o kadar kötüyüm ki yuruyemiyorum bile sizlerde de oldu mü nasıl çözüm buldunuz bana da diyiverin
Angel19 Deleted33000 bende 35 haftalığım. Bayağı kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum geceleri uyuyamıyorum.bacaklarım çok ağrıyor .yürüyemiyorum ayaklarımı yere sürtürek gidiyorum resmen . Ne olacak bilmiyorum
mardine474 Deleted33000 kım demiş sonlara dogru enerji gelıyooo dıye gııızızız😅 Penguen oluyor yuruyemıyon nefesın daralıyor maden eksıyor davul gıbı bı saga bı sola yatıyon🤣🤣
Tutaste_ Deleted33000 36 37 gibi geliyor 1toplam 16 metre perde utuledım ben uzun zjfj koltukları sildim filan
Deleted33000 Angel19 daha dün doktora gittim dün böyle değildim olsaydım sorardım yada bugün giderdim doktora ama senin gitme imkanım varsa git bı sor neden böyle oluyoruz ben yarın da böyle olursam acile giderm mutlaka
Angel19 Deleted33000 benim randevum bir hafta sonra anca o zaman sorabilirim .ama siz giderseniz bana da yazın .cogu zaman kabıma sığamıyorum sabaha kadar ayaktayım
Deleted33000 Angel19 utanmasam şimdi gideceğim ama gece çok bekletirler evde çocuklar var sabah okula gidecekler perişan olmasınlar uyuyp uyanınca geçmezse giderim yazarım burdan sana da canim
Deleted33000 mardine474 bilmem herkes sonlara doğru bı temizlik buzluk hazırlığı filan yapıyor ya enerjileri bitmiyor gibi
Angel19 Deleted33000 gitsen de çok bi şey demez herhalde ağırlaştın magnezyum falan kullan der canım .ama dayanılacak gibi de değil malesef.bebeğin erkek mi
Deleted33000 Angel19 evet canım bebeğim erkek zatenagmezyumda kullaniyorum vitaminlerimi de içiyorum ama bugün nedense çok fenayım sekerimi ölçtüm tokken 95 çıktı düşük mü yoksa yüksekmi bilmiyorum
Angel19 Deleted33000 benim bebeğim de erkek .valla bende kullanıyorum ama yetmiyor demek ki magnezyum.sekerden de hiç anlamam var mıydı şekerin canım
Deleted33000 Angel19 yoktu aslında ama suyum fazla ve bebek de iki hafta önden gidince doktorum evde iki gün ölç gel dedi değilse adet tarihimi düzenleyecek galiba
Angel19 Deleted33000 ilk gebeliğimde benim de suyum fazlaydı canım ama bende de şeker yoktu .riskli gebelikte 38 haftalıkken kendi sancımla doğurdum oglumu
Deleted33000 Angel19 yaa maşallah kız bende 38 de dogursam keşke artık tasiyamiyorum hamileliği yoruldum valla
Angel19 Deleted33000 ayy masallahhhh 😍benim bi oğlum var 6 yaşına girecek geçen sene bi düşügüm oldu şimdi de oğluma hamileyim :)