Esleminannesii Kızlar 36 haftalığım bu kız nezaman doğar 😂🤗 Daha doğrusu nezaman ağda yaptirmam gerekiyor fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim 🤔🤗🤗
Aysecik Esleminannesii valla ben de şu an 37 haftalık hamileyim salı günü çatı muayenem diye bugün ağda ya gittim ama o kadar çok canım yandı ki anlatamam inşallah bi daha yaptırmama gerek kalmadan doğar kızım 😂
SevgibiR Esleminannesii bnde istiyom 37 iyi aslında ama o zamana kadar tam çıkmaz 38 gibi yaptırcam ben mecbur
Burcum91 Aysecik 37 bucukken yaptrdim suan 38 +3 um carsamba gunu sezeryanim.var daha hic cikmadi vallha heryeriminaldirdim tertemizzz oldum bnm.tuylerim.gec cikmaya baslado zaten beni.biraz da olsa idare eder tabi acidi ama.bu sefer hassasta olduqumuz donem biliosun
Aysecik Burcum91 aynen canim benim de geç çıkıyor zaten birde hamilelikten sonra çok seyrekleşti zaten 😊 dediğin gibi en hassas olduğumuz dönem acı eşiğim çok dusuk Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻
Burcum91 Aysecik aynen ya amin amkn az kaldi zaten canim bian once kurtuliriz insallah allhimin izniyle🤗