Nur5 Çok korkuyordum ALLAH sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah .darısı isteyen herkese amin .
Mucizem2131 Nur5 amin insaAllah çok iyi şükürler olsun bende bayramdan üç gün sonra kontrolüm var benim de tüp bebek . kaç haftalık olduğunu nasil hesapladiniz ve kaç artı kaçta bebeği ve kalp atışını görmüş oldunuz bugun
Asill01 Mucizem2131 son âdet tarihine göre hesaplıyorlar kalp atışı için 7.haftayı bekliyorlar canm zaten her kontrolde 2 hafta sonra gel diyor bizde salı günü duyduk çok şükür bnmde tüp bebek
Nur5 Mucizem2131 normalde ilk bebegimde tüp bebek knda 6+5 de duymuştum ama bunda geç gitmek zorunda kaldım o yüzden 9+2 de öğrendim .doktorum söyledi 9+2 die transfer tarihini galiba son adet günü olarak sayıyorlar .
Cambardak__ Mucizem2131 ben zaten hep yüksek nabizliyim 100 civaridir hep o yuzden cok değişim olmadi senin kac
Mucizem2131 Cambardak__ valla bilmiyorum ama benim nabız aynı hala daha değişmedi . bide fitil yerleştirirken rahim ağzının sertlestigini hissettim
Cambardak__ @koza08 az önce kendimi yormadan hafif yürüyüşten geldim sildikce peçeteye gelen pembe akıntı oldu normal mi acaba cok korkuyorum