Seymaaa05 Hem çok duuygusalımm hem çok heyecanlıyım korkuyorum da 🥹🥹 sezaryen için bilgi verirmisiniz spinal olucak 🥰
6hilal_akin1 Seymaaa05 spinal olmadım ama 1-2 haftaya bende olacağım.Narkozu vücudunuzdsn atmak için yanınıza kahve ve bitter çikolata alın.Ameliyat esnasında sağa ve sola başınızı cevirmeyin.Baş ağrısı ve mide bulantısı yapar
irem27 Tontis2025 valla sezaryen olmadığım için bişey yazamayacağım ama bu yorumunuza çok güldüm 😂 gerçekten de böyle 😂😂 gerekli şeye kimse yazmıyor dedikodu olunca herkes aktif 🤣🤣
Tontis2025 Seymaaa05 aynen aynen nerde lüzumsuz muhabbet deneyin bakın açın konu yazın kocamla kavga ettik altınlarımı istedi vermedim herkes yazar 🤣
Tontis2025 irem27 valla bıktım artık görmek istemiyorum sacma sapan şeyler yazıyorlar kocasını kaynanasını bilmem ne burası gebelik platformu ama işte maalesef.. Bilgilenme amaclı giriyosn abuk subuk konular keske bi el atsalar bu konuya
Ewy Seymaaa05 sağlıkla kavuşalım ben de 3 eylüle aldım ama 38+2 erken gibi geldi araya bayram giriyor 11 inde 39+3 oluyor doktor sen karar ver dedi
Seymaaa05 Bibebek_2kedi Ay bende 10 istedim ama bayram donusu ameliyathane çok yoğun karışık olur dedi ondan 11 yapfı 🥹😂
Bibebek_2kedi Seymaaa05 Benimde normalde 4 Hazirandı da bayram ağzı olduğu için doktorla konuştum bayramdan sonraya alsak olmaz mı dedim kendisi gelmezse o zamana kadar bana farketmez ne zaman istersen dedi bende 10 Haziran olsun dedim 39+2 oluyorum o zaman 😂
Ewy Seymaaa05 değil mi ama ilk hamileliğim belki gelmek isterse o zamana kadar vajinali de denerim hem ☺️ benim aşırı kararsızlığım. Neyse sağlıkla kavuşalım da