Supermom488 Kızlar 30 haftalığim önceki süreçlerde de bel ağrım oluyordu ama bu ara en ufak bir iş yapınca bel boşluğuma ağrılar atıyor bunu yaşayan var mı korkmam gereken bı durum mu
Beyzanur0006 Supermom488 canım bu durum bende de çok fazla oluyor sürekli bel ağrılarım oluyor hatta geçenlerde hareket edemeyeceğim kadar çok oldu korktum acile gittim ama bi sorun olmadığını söylediler ağırlaştığımız için oluyormuş eskisinden daha çok dikkat etmemiz gerekiyor ben alıştım artık ağrılara🥹🌸
Supermom488 Beyzanur0006 anladım canim teşekkür ederim inanılmaz ağrılar olmaya başladı endişelendim biraz açıkçası ama benle beraber yaşayanların olması biraz içime su serpti
Hasrett1 Supermom488 bende 20 haftalık hamileyim bel kalça bacak ağrısı mahf etti beni en ufak yorulsam böyle oluyor
Beyzanur0006 Giqu doktorum yazmamıştı ama ağrılarım çok arttığında sağlık ocağına gidip kan değerlerime magnezyumuma bakmalarını ve ilaç yazmalarını istedim on günü aşkındır kullanıyorum ama bacaklarıma giren kramplar çok yoruyor gece uykumdan bile uyanıyorum bacağıma giren kramplara
Giqu Magnezyum sitrat iyi geliyor kramplara, ağrılara. Sizin başladığınızın içinde sitrat yoksa kramplarınıza çok etki etmez. Bel ağrınız da umarım magnezyum eksikliğidir. Kullandığınız etki etmezse başka markaya geçin. Geçmiş olsun
Giqu Asklim dr unuza sorun mutlaka. Belki başka bir sebeptendir. Ama kas ağrıları ve kramplar magnezyum eksikliğinden oluyor, biz hamilelerin ihmal etmemesi lazım.