Gizmmis Kızlar ikizler için ayrılıp birleşen mi ,arka arkaya olan mı yoksa direk yan yana olan bebek arabası mı tercih edilmeli hangisi daha kullanışlı .? Birde beşik yatak olarak neler tercih ettiniz iki adet mi aldınız .?
2melekannesi_ Gizmmis bu bence biraz sizin şartlarınızla alakalı mesela eviniz üst kat mı taşıması kurması zor mu arabanız var mı yada genelde tek mi olacaksınız eşiniz/anneniz yanınzda olacak mı bebeklerle çıkarken? Mesela genelde tek olacaksanız yanyana ikili birleşik olanlardan tercih edebilirsiniz. Arka arkaya olanlar bebekler büyüdükçe kullanışsız olur boyları uzayacak arkadaki bebek sıkışacak ve öndekine ayakları çarpacak hep yanyana olurlarsa hem önleri açık olur rahat ederler. Eğer genelde yanınızda biri olacaksa ayrı ayrı iki kabin boy da alabilirsiniz iki kişi iki arabayı sürersiniz yada mesela bir bebeği alıp tek çıkabilmek açısından da rahat olur. Beşik konusunda da ilk başta tek beşikte iki reflü yatağı içine koyabilirsiniz büyüdükçe ikinci bir beşik ihtiyacı olur tabi ama
Ozlemerikci543450 Gizmmis prego İbiza plus arkalı önlü tercih ettim Yanyana olanlar hiç estetik gelmedi gözüme birde renkli renkli pek sevdiğim şeyler değil daha bebeklerim doğmadı ama evde baya test ettik gayet başarılı tek eksisi biraz dazla yer kaplıyor ama 2 bebek mecburuz sanırım ben 1 tane park yatak aldım 7-8 aya kadar beraber yatırıcam sonra da çocuk odama Ikea hemnes divanım var bebekleri ona alıp park yatağı kaldırıcam maalesef evim çok büyük değil ama yerim var diyorsan 2 yatakta alabilirsin
Faysispicey Ben arka arkaya olandan almayı düşünüyorum çünkü genelde yalnız olucam ve kaldırım vs daha kolay olacak yanyana olanlarla asansöre sığmayan kapılardan geçemeyenleri gördüm korktum :)
Gizmmis 2melekannesi_ oğlumun bebek arabasını da aracımdan hiç indirmiyorum eve çıkartmıyorum ikizlerinkini de o şekilde yapacağım ama yer kaplasın istemiyorum . O zaman yan yana olan bebek arabası ve iki beşik alınmalı anladığım kadarıyla
Aaabbbsssddff Ben prego solo tercih ettim birleşme aparatı da aldık daha doğum yapmadım ama ayrılıp birleşenler bana daha kullanışlı geldi her anlamda değerlendirebilirsiniz sizde
Gizmmis Aaabbbsssddff bende ilk başta ayrılıp birleşen diye düşünmüştüm ama acaba kullanışlı olur mu bozulur mu diye düşünüyordum bide şimdi kapıdan asansörden vs geçecek mi diye düşünmeye başladım
Gizmmis Ozlemerikci543450 benm bi tane de oğlum var onun da bebek arabası var o yüzden bagaja sığdıramam diye kaba birşeyler olsun istemiyorum😶 ama kullanışlılığı hangisinin daha fazla olur onu de bilemedim . Burda bi kaç kişiden daha öğrendiğime göre 3. aydan sonra birlikte yatamıyorlarmış birbirlerini uyandırıyorlarmış