busra__20022025 Ben kel doğmuşum eşim çok saçlıymış ben toplasan 5 kere mide yanması yaşamadım o konuda rahattım ama öyle olunca bebek saçsız olur diyorlar tecrübeleriniz neler anneler 🥰
defnosunannesi_ busra__20022025 bunu bende ilk hamileliğimde çok merak ediyordum çünkü hiç olmuyordu miğde yanmam,ama doktor saçlı demisti ,saçlıda oldu hemde bayağ vardı ,bende kel doğmuşum
hhaziran busra__20022025 ilk gebeliğimde çok nadir mide yanması yaşadım, simsiyah dolu dolu kirpi gibi saçları vardı 😌
gayesblog busra__20022025 mide yanmasıyla alakası yok benim ki saçlı oldu. Hiç bir zaman mide problemi yaşamamıştım 😅
Supermom488 busra__20022025 mide yanmasını en zirvede yaşayan biriyim detaylı ultrason da doktorum bebeğimin kel olduğunu söyledi her gittiğimde kel diyor 30 haftaligim hala saçı yok
Bktakdmr busra__20022025 mide yanmasının çocuğun saçıyla hiçbir alakası yok tamamen eskilerin hurafesi😊 Bilimsel açıklaması şu bebek büyüdükçe mideye baskı yapar midedeki asit yemek borusuna kaçar ve mide yanması oluşur. Anne karnında su içindeki bebeğin saçının annenin midesini yakması çok saçma zaten😂
busra__20022025 Bktakdmr haklısınız herkes tam tersi bir deneyim yaşamış yorumlara göre demek ki saçlı da gelebilir 😅
Wera busra__20022025 bende hiç migde yanması yaşamadım ama gür saçlı doğdu simsiyahta şimdi sarı oldu
1Ali Tamamen hurafe, su dolu kese içerisindeki bebek mideyi nasıl yaksın😂benimde midem hiç yanmadı ama oğlum baya saçlı doğdu
Nursemom90 İlk çocuğumda mide yanmasından bittim yandım çocuk keldi nerdeyse bunda yanma yaşamıyorum ne çıkacak bakalım 🤣 hurafe kısaca