Gulsahparla Merhaba hanımlar 27 haftalık hamileyim 20. Haftadan beri bebek makat gelişli doğum henüz Erken olduğu için normal yada sezaryen olarak planlanmadı. Doğuma kadar döner mi. Sizin başına geldi mi
5_erkek_annesi Gulsahparla son haftada dönen bebekler var çok erken sizin 37 haftaya kadar ihtimal, çok 37 den sonra yüzde düşer 😊
Mmelek34 Gulsahparla benimde en başından beri makat gelişti 35.haftada dönmüştü ve pazartesi günü 37.haftamda tekrar makat gelişe döndüğünü öğrendim 😅😅artık sancılarımda başladığı için dua ediyorum tekrar dönsün çünkü çok az bi zamanım kaldı yani belli olmuyor bu bebelerin işi canım 😂
Bet1626 Gulsahparla 28 e kadar terstti 32 de döndü Ama makat geliş bebeği döndürme videoları izleyip egzersiz yaptım Döneceği vardı da mı döndü yoksa egzersizler işe mı yaradı bilmiyorum.
Gulsahparla 5_erkek_annesi 20. Haftamda daha çok erken döner demiştim 7 hafta geçti dönmedi. Şimdi 27 erken döner mi ki diyorum inşallah döner 😄
Gulsahparla Mmelek34 umarım döner, tabi nasıl hayırlısıysa öyle gelsinler orası ayrı konu ama sanki normal doğursam olcak bitcek ama sezaryen uzun zamanlar sürecek gibi korku oldu içimde 😄
Parinas Gulsahparla ilk bebeğim 32 de döndü. İkinci 29da döndü ama doktor daha ufak yeri var belli olmaz defalarca tekrar tekrar dönebilir demişti çok iyi hatırlıyorum. Böyle şeyleri 30 sonra konuşmak mantıklı. Öncesi erken
Mmelek34 Gulsahparla aynen öyle canım sağlıkla kavuşalımda ne şekilde geldikleri önemli değil canları sağolsun 🤲 açıkçası ameliyat olma düşüncesi beni geriyo sadece 😀
sendekimsinnn Gulsahparla evet evet canım ben dönmesine yardımcı hareketler vardı onu yaptım faydası oldumu bilmiyorum bi araştır istersen
Gulsahparla Mmelek34 hamile olmadan önce hava atardım bebek nasıl gelmek isterse öyle doğururum diye çocuk büyüyünce içerde öyle olmuyomuş 😂
ezoocum Gulsahparla 28. Haftada makat gelişti 30. Haftada dönmüştü dönebilir tabiki o yüzden doğuma kadar dönmesi muhtemel
Tgbkts Gulsahparla benim 30 haftalik su an 26 dan beri her gittigimde pozisyon degismis oluyor bir bas bir makat , doner insallah yere uzanin duvara ayaklarinizi kaldirin