Meln6 Kızlar adet tarihim 1 Mayısdı.Evimde olmadığım için 20 gündür ovulasyon testi yapamadım. 2 gündür yapıyorum pik çıkıyor normal mi? regliye az kalmış sizce böyle olan var mı? bat 5 Haziran dün test yaptım negatif.
Gizemce1- Meln6 pik değil yapmaya devam edin isterseniz adetinize kadar yine de. Adetiniz düzenli mi normalde
Meln6 Gizemce1- yok düzenli değil geçen ay 28 gün olmadım evlendikten sonra düzensiz olmaya başladı.sizce 29 gün yumurtlama olur mu
Gizemce1- Meln6 olabilir adetten hemen önce bile olanları duydum yapmaya devam edin siz adet görene kadar belki pik görürsünüz. Adet görürseniz de önemli değil bir sonrakine adet biter bitmez başlarsınız inşallah🙏🏻
Meln6 Gizemce1- İnşallah 1 senedir bekliyoruz doktora da hiç gitmedim Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım beta 35ten düştü sonra kanamayla bitti. Kimyasal gebelik geçirdiğim için bi sorun olmadığını düşünerek gitmedim.çevrenizde kimyasal olupta gebe kalmayan var mı acaba kimseyle konuşamıyorum bi yardımcı olabilir misiniz?
Gizemce1- Meln6 benim maalesef ki bilgim yok. Naçizane gönül rahatlığınız için bir doktora gidin kafanız rahat olur en azından. 1 senedir ovülasyon takip ediyor musunuz peki?
Meln6 Gizemce1- yok hayır takıp etmiyorum yeni aldım bu ayda olmazsa gideceğim İnşşlah çok teşekkür ederim