YyyyYasemin Az önce lavaboya gittim 2 gün gecikmem var lavaboya gidince çok aşırı az miktarda pembemsi gibi değişik bi akıntı olmuş acaba adet mi olucam anlayamadım belim aşırı ağrıyor dün akşamda çok ağrım oldu karnımda
DogaMom YyyyYasemin Yerleşme kanaması lekelenme gibi az miktarda oluyor, pembemsi kahverengimsi olmalı kırmızı olması beklenmiyor.
YyyyYasemin aryasal3429 ama peçeteye gelmedi ve bi kürtajım var onda olmamıştı her seferinde olmak zorunda değilmiş galiba ama peçeteye gelmedi anlayamadım
YyyyYasemin eveline peki peçeteye sürünce gelmesi gerekiyor mu ben iç çamaşırımda gördüm ancak peçeteye gelmedi
eveline YyyyYasemin benim peçeteye gelmişti ama bir damla bir şeydi zaten, sizin çamaşıra damlamış olabilir
Nur8893 YyyyYasemin Benimde bat 27 canım dün akşam kahverengi leke geldi regl oluyorum diye düşündüm devamı yok sabah peçeteye silince varla yok arasıydı . Aslında evde test yapmıştım negatif ti . Bekliyorum bende bilemedim 🤷🏻♀️
Celestial YyyyYasemin benim aynı gün 2 kez akıntı şeklinde geldi ilki normal sümüksü akıntının içinde pembe kırmızı damar gibi çizgi çizgiydi. 2. Gelende yavruağzı/pembe arası bi renkti. Ogün çamaşırım koyu renk olduğu için çamaşırıma geldi mi bilmiyorum ama ilkinden sonra regl sökülüyo sanıp tampon takmıştım 3-4 saat sonra çıkardığımda bembeyazdı bi renk yoktu. Ağrısız sızısız fark ettirmeden gelen bişey