berfin_bkts72 Dicle47 Dicle47 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah herşey su gibi geçer 🙏🫶
012908- Dicle47 Rabbim saglikla hayirla bebegini kucagina almayi nasip etsin.Su gibi olur inşallah dogumun.🥰
tugbaugur Dicle47 Rabbim kolaylık versin yardımcın olsun ,hayırla sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 🌸
tsmutter Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Zor biliyorum ama çektiğin acının sana güzellikler getireceğini düşün ve doğumunu travmatize olmadan çok güzel hatırlamaya odaklan 🩷
Sevgibicer Allah yardımcın olsun bi nefeste kurtul inşallah. Bende 39+2 sancılarım var ama düzensiz . Bende buraya yazayım inşallah
Sevgikaya1525 Dicle47 rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum kolay doğum olur inşallah bol bol dua oku kendini korktma rabbim yardım eder tek odaklandığın nokta bebeğine kavuşma anı olsun yavrum ay ağlayacm şimdi benimde az kaldı ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲
Dicle47 Hepinizden Allah razı olsun 🙂 çok guzl geçti doğum eve geldim bebeğimle Allah sizide bir nefeste kurtarsın inşallah sizleri tanimasamda mesajlariniz çok guzl ♥️