AnayimBenAna_ 1andonly benimkide telefona teleton Pamuk şekere kamuk şeker Fotoğrafa fofoğraf Köpek balığına gopek balığı diyo 😂 3.5 yaşında
Yenibirannee 1andonly 3.5 yaşındaki kızım gayet güzel konuşuyor 😂 ama 1.5 yaşındaki kızım anne yerine anniyyy diyor 🥹😂😂 düzeltemiyorum 😂😂
Elif193465 1andonly Benim oğlumda 4 yaşında ‘ K ‘ harfleri ni kullanamıyor peltek gibi düzelir herhalde zamanla
Parinas 1andonly televizyona tüzon diyor, havuça yabuç diyor, şemsiyeye şemşe diyor, bisküviye küsübi diyor. Daha çok vardı da çoğunu düzeltti yaş ilerledikçe☺️
Parinas Elif193465 arkadaşımın kızı da söyleyemiyordu 2 3 kere dil terapistine götürdüler hemen öğrendi. Zamanla düzelecek bişey değilmiş 2 yaş kazanımıymış k harfi malesef. Mesela r de olsa sıkıntı onun vakti var
Burcak61 Elif193465 6 yaşında ve K harfini t olarak söylüyor dil terapisine gittik ve çözüm üretemedik bazen K bazen t diyor
Elif193465 Parinas Yaaa hangi şehirde arkadaşınız acaba hangi terapiste gittiğini öğrenip bilgi verebilirseniz çok memnun olurum
Myyfamily 1andonly benimki 2.5 yaş akilit (akülü)araba alın bana diyor 😄 biz söyleyince düzeltiyor ama kendisi söyleyince yine akilit diyor
Deleted33000 1andonly benim kızım da küçükken mutfak yerine vutvak sucuk yerine yucuk derdi oğlum da seccade yerine Necati derdi şimdi büyüdüler benim konuşmamı begenmiyorlar 🤭🤭🤭
Tomrisinizi 1andonly fotoğraf a totoğraf İnsan a iiisaaan yaş 6 bunlar hala yanlış telefuz ettikleri 😁😁
Burcak61 Elif193465 dili dönmüyor benim deyimimle dili mübarek odun gibi geç konuşmaya başladı benim oğlum terapist biraz da ona bağladı yani bazen düzgün kullanıyor ama çoğu zaman K ya t diyor
btl-34 1andonly benim oğlumda 3.5 yaşında L yi söyleyemiyor onun yerine R diyor. 🫣 leyla de diyorum Reyraa diyor😄 umarım zamanla düzelir.