Ya anneler az çok sızın de başınızdan gecmıstır, artık gerçekten yoruldum gündüz uykusu asla yok gece uykusu 12-1 de oluyor 12 beslenmeye başlıyor ne zaman bıterse 12 buçukta da uyuyabılıyor 2 de de sabah 11-12 ayakta bunun artık böyle olmaması lazım, dün uykusu var beslenmesını yaptırıp öyle yatırayım dedım 1.5 saat sürdü beslenme altında uyudu uykusuzluktan uyandı bıberon ıstedı mıdesı dolu ne var ne yok kustu üstü başı ağzımın ıcıne bıle fışkırarak kustu. Artık bı düzen kurmam lazım 9 da yatsın 6-7 de kalksn. Hatalarımın farkındayım gündüz uykusunu salonda yaptırıyorum ve kısa kısa odada yaptırmam lazım, herseyden önce uykusu varsa beklememem kazımdı beslenmesını 1-2 saat erteleyebılırdım emzırmıyorum sağımla beslıyorm bu ekstra zorluyor, lütfen bana yardımcı olun ben bu cocugu nasıl duzeltıcem düzen kurduğumuz zaman uyan bı çocuk 1 aydır 01-00 12 arası yatıp kalkıyor ama bu saatı düzenlemek zorundayım nasıl yapmalıyım bu gece 9 da beslenmesını sonlandırıp odaya alsam yatırmaya o sekılde mı baslasam 5 den sonra uyutmasam mı uykusu ıyıce gelsın