Merhaba kızlar, şükür doğum hikayesi paylaşma sırası bana geldi. Hamileligim biraz zor geçmişti. 38. Hafta da kontrolde su fazlalığı olduğunu öğrendim. Riskli durum diye bilgi verdiler Bir hafta bunun stresini yaşadım. 39.1 de kontrole tekrar gittim. Necati beye randevu bulamadım ama rica ettim muayeneye aldı. Direk yatışımı verdi. Doğum odasına alındım tek kişilikti. Saat 3 te yatışım yapıldı, saat 6 da kendi sancilarim başladı. ( stres ve korku tetikledi diye düşünüyorum) sürekli ntsye bağlıydım bu şekilde 12 e kadar sancı çektim açılmam olmadı. Bi anda acil deyip sezeryana aldılar bebişim stres yapmış. Normal doğumu kaldıramaz dediler. Ne olduğunu daha anlamadan kendimi ameliyathane de buldum. Genel anestezi aldım. Gözümü açtığımda bebeğim güzel kızım yanımdaydı çok şükür.
Hastanede doğum odaları tek kişilik ama sonrası 2 kişilik odaya aldılar. Emzirme eğitimini sabah aldım. Rabbım iyi insanlarla karşilaştırsin. 2 kişiye ömrüm boyunca dua edeceğim kadar iyi ve seffatliydi. Digeri sekreterlikte duran kendini beğenmiş kibirli olanı ise iyi hatırlamayacağım.
12 de doğum yaptığım için saati dolmadı denildi 3 gün hastanede yattık öyle çıktık.
Rabbım bekleyen herkese bebeğini sag salim kucağına almayı nasip etsin, bebek isteyen herkese de Rabbım gönlüne göre versin.
Bu da bizim hikayemiz.