ileyyy Selam güzel anneler… doğumuma 3 gün kaldı gözüküyor ama ne bir sancı nede başka bir belirtim var 40 haftaya gitsin istemiyorum bebek sancı ve açılma için önere bileceğiniz bir şeyler var mı ?
ug_fa-3diplomalianne ileyyy yan yan merdiven in çık canım aksak yürüyüş yap kaldırımda falan, günde 5 7 gibi sayılarda hurma ye yer siler gibi çömel pilates topunda hafif zıplama hareketleri de yapabilirsin
Elis27 ileyyy ne yaparsanız yapın bebeğiniz kendisi ne zmn gelmek isterse o zmn gelir ancak doğumu kolaylaştırmak adına bol yürüyüş ve yürüyüş çeşitleri suquat gibi egzersizler yapabilirsiniz. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz.
ileyyy ug_fa-3diplomalianne 37. Haftadan beri bunları yapıyorum hatta sürekli hareket halindeyim de ama yok hiç bir şey işe yaramıyor🤦🏽♀️
ug_fa-3diplomalianne ileyyy aynen gerçekten ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar 😁 benim biri 41+1 de geldi diğeri 40+1 de
ileyyy ug_fa-3diplomalianne bakalım bizimki ne zaman gelmek isteyecek 😅 bayramdan önce gelseydi iyi olurdu
ug_fa-3diplomalianne ileyyy bence bayramdan sonra gelse daha iyi tabi senin durumunu bilmem ama bayramda gelen giden falan çok olmaz mı hem bayram hem çocuğu görelim derler aman mikrop falan kapar diye diken üstünde olursun
ileyyy ug_fa-3diplomalianne yaa babam hayvancılık ile meşgul bayramda annem de yoğun oluyor Bayram sonrasıda hemen çiftliğe gitmeleri gerekiyor o yüzden öncesi olursa benim için iyi olur diyorum ki ben zaten kimseyi hemen evime kabul etmem 😂 açık sözlüyümdür hastaneye bile gelmeyin bakmaya diyorum ne gerek var mikrop kapacağız boş yere
ug_fa-3diplomalianne ileyyy aa işte dedim ya durum durum değişir herşey haklısın hayırla sağlıkla gelsin