Annebebek000 Mayis 5 de dogum yaptim 6 mayisda esim kimlik cikartmaya gidince kendi e devletinden benim adima basvuruda bulunmus Ama dun bize msj falan gelmedii Mayisda dogum yapip para alan oldu mu acaba ?
Denizz43 Annebebek000 daha mayıs içinde olmuş olduğumuz için yatmamış olabilir haziranda mesaj gelebilir sizede
Cacaege Annebebek000 benimde 30 Nisan doğum, 7 Mayıs başvuru yaptım hala ödeme listesi görünmüyor e devlette devam ediyor yazıyor belki ay sonuna doğru yatabilir, burdan15 nisanda doğum yapan birisi 28 mayısta almıştı 1 aylık
Annebebek000 Denizz43 Bende esime kizdimm sen niue kendi e devletinden benim adima basvuru yaptinn kendimden yapsaydimm msj gelirdi falan diye InsaAllah dediginiz gibi olur yanlislik olmasindaa 3.cocugumu dogurdum
Denizz43 Annebebek000 daha doğum yapalı 27 28 gün olduğu için size gelmemiştir hele bir ayınız dolsun mutlaka yatar yatmama gibi birsey söz konusu olamaz eğer Red gelmediyse
Annebebek000 Denizz43 mesaj esinize geldi demi gercekden sevindim bunu duyduguma bende esimden yaptik diye gelmedi saniyorumm Peki sadece 2025 dogan cocugu mu girdinizz bilgilere yoksa diger olan cocuklarida mi girdinizz
Denizz43 Annebebek000 evet sosyal hixmetlere gidip eşimin e devletinden kendi adıma başvuru yaptım dün eşime mesaj geldi 11.57 de sonra eve geldi gittim cektim
Annebebek000 Denizz43 cevaplariniz icin tesekkur ederim cok saolun Acaba 2025 de dogan cocugun bilgilerini mi girdinizz sadece yoksa butun cocuklarinizin bilgilerini mi girdinizz Biz sadece 2025 de dogan cocugumuzu girdik 3. Cocuk olarak isaretledik diger ikisinin bilgilerini girmedik
Benimennembirmelek Denizz43 bende de devam ediyor yazıyor ama gelmişmidir acaba bankaya sorsam mı acaba
Annebebek000 Denizz43 yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim hakkinizi helal edinn sorularimla yordum sizi de Allaha emanet olunn guzel gunlerde harcayinn insaAllah saglikla kalin 🌸🌸