Deleted33000 GirlandBoy_Mom başka bı doktora görünme imkanın varsa görün derim bak bide uçağa binecekmissin
GirlandBoy_Mom Deleted33000 olmadı özele bi giderim canım 40 60 arası sancı normal değil yani bu haftalarda bana göre
GirlandBoy_Mom Kehiylun benimde 40 60 arası çıktı kasılma doktorda önemsiz dedi bende anlamadım inşallah zamanında gelirler
Kehiylun GirlandBoy_Mom evde devam ederse düzenli şekilde gelmeye akşam kesin git bazen doktorlar gözden kaçırıyor farketmiyor
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet canım haftan küçük bide sende benim gibi sıkıntılı geçiriyorsun gebeliği
GirlandBoy_Mom Kehiylun öyle yapıcam canım bu haftalarda kasılma oluyor ama 60 lara kadar vurdu normal diyorlar
GirlandBoy_Mom Deleted33000 evet canım maalesef en baştan beri sıkıntı yarın 33 haftalık olucam en azında 36 yı görsek iyi uçağa binicem bide kasılmam oluyor ve nst de çıkıyor en azından ilaç serum vs ile durdurulsa iyi olurdu
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bide bugün de bi akıntım oldu bi değişikti resim atma yasak olmasa atardım buraya işte dünde oldu nişan mı değilmi bilemedim
Sevilla Nst de bilgim yok ama üstte kalsın diye yazayım. Bir de doktorlar hani nst 20 25 dk arası ya ortalamasına bakıyor diye biliyorum.
GirlandBoy_Mom Sevilla doktorda en başta olan yere baktı normal dedi sonraki sancılar için de önemsiz dedi eve gönderdi ama hissettiğim kasılmalar var maalesef
GirlandBoy_Mom Deleted33000 inşallah canım bilmiyorum inan kafam allak bullak korkuyorum ikinci olduğundan az çok biliyorum bendeki değişiklikleri yapay zekaya sordum resim atıp yüzde 90 nişan bu dedi ona kaldık
Meriveannesi GirlandBoy_Mom cuma akşamı hürmetine canım Rabbimin izniyle sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin🤲 zor değil Rabbim kolay geçirsin 🤲🤗