Melissayda @GirlandBoy_Mom aynen aşkom düzenli tepe noktaları yok zaten kasılma vs 30dan sonra normal demişti doktorum tabi tedbirli olmakta fayda var
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Ay o bende de var canım bu aralar olmaya başladı yarın kontrole gideceğim temizlik falan yordum kendimi dinleniyorum
GirlandBoy_Mom Mavili1480 kendini fazla Yoruncada oluyor canım dikkat et kendine bende bu ara yoruldum sanırsam ondan oluyor
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Gittim kuzum makat geliş ayakları sol kasığıma dayamış ondan baskı ve ağrı hissediyorsun fazla ayakta kalma dedi 2104 gram 42 cm olmuş 25 haziranda gün verecek temmuz ortası gibi ama haftası önde daha erkende alabilirim dedi 🥰
Meriveannesi GirlandBoy_Mom ayy heyecan oluyor mu canım ve doktorun tekrar için ne zaman gel dedi mı nst ye
keyfimin-kahyasi-misin GirlandBoy_Mom yinede dikkatli ol kuzum . Bende çok çektim erken haftalarda duzenliydi hata 75 i görüyordu ama 40+5 de suniyle dogurdum 😂😂😂
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hadi ya benim bundan daha az çıkan sancılarım için iki serum takmıştı doktor neden durdurmak için bişey yapmadı ki
GirlandBoy_Mom Deleted33000 önemsemedi canım nst sancım 40 60 arası gidip geldi sonlara doğru ilk başta bişey çıkmamış bak dedi e dedim sonlarda var o da önemsiz dedi