Fatmanur1234gk Kızlar tatile gidicem bayramda bebek öncesi.33-34 arasına denk geliyor sizce zararı olur mu havuz ve denize girmek ?
Elmasekeri1 Fatmanur1234gk havuz enfeksiyon açısından önerilmiyor ama denizde sorun yok diye biliyorum
269522 Fatmanur1234gk denize girebilirsiniz ama çıktığınız gibi kuru kıyafetler giymelisiniz ıslak kıyafetlerle bekleme demişti doktorum.
Ceydaaas1 Fatmanur1234gk bunun en iyi cevabını de verir canım ama bence riske atma çünkü üstüme su dediginde bile karnım agriyor aynı haftadayiz deniz üşütmene kaşık agrisina sebep olabilir
CoolMamaMode Fatmanur1234gk havuz yasak çünkü havuzda klor ve enfeksiyon riski var ama deniz olur demişti doktorum
Fatmanur1234gk Ceydaaas1 haklısınız ama yazlık bize ait ve havuza sadece biz gireceğimiz için sorun olmaz diye düşündüm yinede tereddütte kaldım elbet bebiş için
Fatmanur1234gk CoolMamaMode havuz bize ait biz doldurucaz ve sadece eşimle biz giricez o zamanda sıkıntı olur mu acaba
Premsescik Fatmanur1234gk ben hamileyken girmiştim o haftalarda aksam kasık bel bacak krampında yatamadım cok kötü olmuştum