Gull9186 25+5 günlük gebeyim hurma yemenin doğumu kolaylaştırdığı ve birçok faydası öğrendiğini duydum fakat erken doğuma yol açar dediler Rahmi genişlettiği de söyleniyor son aylar mı yemem gerek yoksa şu an yesem mi ? 🤔
Vefas Gull9186 meyve olarak mı hurmadan bahsediyorsunuz yoksa ramazan ayında orucumuzu açtıgımız hurmamı 😕😂 ya ben ikisinide yiyorum ondan sordum kafam karıştı
Kumsaldakiinci Günde 1-3 taneden bir sorun olmayacağını aksine doğal folik asit kaynağı olduğunu okumuştum. Dediğinize neden olabilmesi için fazla fazla yemeniz gerek ben de 3-5 tane yedim Allah’a şükür bir şey olmadı.☺️
AnlatmayaGerekYok Gull9186 ben duymamıştım bundan 1 2 ay önce bime gelmişti hurma ordan almıştım 3 paket işe götürdüm orda yiyodum günde kaç tane yedim bilmiyorum ama 5 6 tane yiyodum o zamanlar 20 hafta falandım ya da daha fazla. Şuan 28im hiçbir şey olmadı.
Gull9186 AnlatmayaGerekYok bilmiyorum ya banada öyle diyorlar herkes son aylar ye diyor bilemedim 🤷🏻♀️
Essraa2 Gull9186 ben hergün 2tane yiyiyorum başından beri çokta faydalı ilk doğumumda son haftalae 5er tane yedim 40 haftalık hala açıkmam yoktu okadarda doğurtcak değil yani :) birde allah ne zaman derse ozaman geliyolar ben buna inanıyorum...
Gull9186 Essraa2 yani tabi orası öyle etti Etraf çevre söyleyince tedirgin oluyor insan işte 😏Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin şeninde inşallah 🙏🏻
Essraa2 Gull9186 amin hepimizin inş herşeyin fazlası zarar böyle düşünün maydanozda söktürücü aama bi demet yemiyor herslde kimse bi kerede :)