mavigrapon Herkese Merhabaa, medicana ataşehir hastanesinde Dr. Sinem Tekin’e gitmek istiyorum oraya yeni geçmiş ve perinatologmuş aynı zamanda. Daha önce farklı hastanelerde çalışmış gideniniz var mı? Medicana hastanesinden memnun kaldınız mı acaba? :)
soleill mavigrapon RabiaBal kızlar vajinal dogum yaptınız mı bu doktorlardan birine acaba ya da yapan var mııı?
umur26 mavigrapon Merhabalar postunuzu yeni gördüm Hayırlı olsun büyük ihtimalle doğumuz olmuşdur .Ben de sinem hocaya gitmek istiyorum fakat fiyat bilgisi vere bilirmisiniz aracım yok o yüzden hastaneye gidip sormak bi hayli zor telefon da da bilgi veremeyeklerini soyledıkleri için yazdım :) Muayene ücreti ve doğum ücretini paylaşırsanız çok sevinirim ben gittiğim hastanedeki doktordan çok memnunum fakat yeni doğan yoğun bakımı yokmuş o yüzden vazgeçtim oradan kendime güzel bir hasten ve doktor arayışındayım :)
RabiaBal O doktoru bilmiyorum ama beste turhana gidiyorum ve çok memnunum doğum fiyatı yüksek olduğu için başka hastanede doğum yapacağım
mavigrapon RabiaBal doğum fiyatı ne kadar acaba ben henüz sormadım fiyatı ama Sinem Hanımdan da çok memnun kaldım. Detaylı bilgilendiren ve ilgili bir doktor
tdogan mavigrapon merhaba dr hanıma devam ediyor musunuz görüşlerinizi merak ettim bende gitmeyi düşünüyorum da
mavigrapon subatannesi2026 bende hamileliğimin başından beri Sinem Hoca’ya takipliyim. Doğuma da az bir zaman kaldı. Çok memnunum kendisinden. Artık ailemizden birisi gibi oldu. Detaylı bilgilendirmesi, iletişim tarzı, samimiyeti süreci çok güzel geçirmemizi sağladı :)
subatannesi2026 tdogan bende tanistim gecen hafta gercekten cok tatli bir doktor kendisi ile devam edicem :)
subatannesi2026 mavigrapon saglikla gelsin insallah :) ozel degilse sizin terciihiniz miydi ya da zorunluluktan mi ? Ben ozellikle vajinal dogum istedigim icin doktor degisikligi yaparak Sinem hocaya geçmiştim :) suan icin hersey yolunda vajinal dogumu bekliyoruz.
mavigrapon subatannesi2026 benim zorunluluktan bu şekilde planlı olacak. Bebeğim dönmedi malesef :( Birde tansiyon hastası olduğum için ileri haftaları bekleyemiyoruz o sebeple planlı sezaryene döndük
mavigrapon subatannesi2026 Sinem hoca normal doğumu çok destekleyen bir doktor, inşallah siz de sağlıkla kavuşun yavrunuza 🌸
subatannesi2026 mavigrapon tansiyon riskli evet, en basindan beri seker tansiyon olursa sezeryan olur diyordum bende kilolu gebe kalmistim cunku, ama cok sukur suan iyi gidiyor diyet yapiyorum en basindan beri :)
subatannesi2026 mavigrapon evet cok sicakkanli biri, her turlu seni desteklerim dedi bana da guven verdi. Keske basindan onu bulabilseymisim ama kismet insallah dogumu onunla tamamlayacagiz Allah nasip ederse :)