1melekannesi3858 Bu ayin 27 sinde kurtaj oldum ultrason kagidinda crl yaziyo bebek göründü vyq görünmedi demediler canlılık yok dediler Bi tek iki ultrason ile baktılar ikisinde de kalp atışı gozukmedi
halitefe 1melekannesi3858 3 cm diye düşünün henüz gelişim ilerlememiş demek ki bence bunu çok düşünmeyin sadece bir Sonraki gebelikte yapılması gereken testler vardır gebe kalmadan onlarımyaptırın gelişim niye ilerlememiş araştırmak lazım perinatoloji uzmanına gidin
halitefe 1melekannesi3858 sağlıklı gebelik geçirmiş olmanız sonrakilerde olmayacağı anlamına asla gelmez büyük ihtimalle kan pıhtılaşmanız var bu durum vücudun o dönemki durumuna göre bazen sıkıntı çıkarır bazen çıkarmaz normal kadın doğumcularda 3 kayıp öncesinde bu durumu çok dert etmezler ama perinatoloji uzmanları araştırır benim ki tecrübeyle sabit olmak üzere bir tavsiye tekrarını yaşamayın diye
1melekannesi3858 halitefe kan pıhtılaşma var ve ben bunu biliyorum doktorlar 8 haftaya kadar iğne veremeyiz bu da düşük için Bi sebep değil dedi genetik test pıhtılaşma yapıldı canim
halitefe 1melekannesi3858 hangi genlerinizde var ben gebelik öncesi başlayanlarında biliyorum bizzat kendimde 8. Haftasını beklemedim gebeliği öğrenir öğrenmez beşinci haftada bile başladım düşük değil gelişimin ilerlememesine sebep kan pıhtılaşması zaten 8. Haftaya kadar verilmemesi gibi bir durum asla yok
Dryclb3 1melekannesi3858 ben gebeliği öğrenir öğrenmez daha 4. Haftada doktorum oksapara başlattı ve çok şükür sağlıklı ilerliyoruz
dalyaluna35 Kac haftaliksiniz? Bebek kalp atimi genelde 4-5mm iken en erken görülüyor. Bazen 9. Haftaya kadar duyanlar var. Kanamaniz var mi?
1melekannesi3858 halitefe bekle canım 
halitefe 1melekannesi3858 aslında çok sıkıntılı bir gen değil ama bunda kesinlikle yüksek doz folik asit ve b12 kullanman lazım gebeliktende 3,4 ay önce başlaman lazım yine beraberinde iğne gerekir ve 8. Hafta başlamak için çok geç bir dönem