yasarceyda12 Allahneverdiysee canım onayla felan alakası yok sonuç çıkmıştır ama sağlık ocağında yapılan tahliller geç düşüyor e nabıza gidersen eğer doktor söyler
Allahneverdiysee yasarceyda12 sordum arayıp tc mi istedi verdim sonuçlar daha çıkmamış dedi . Kan tahlillerinde sorun varmış bu hafta geç çıkıyormuş . Çıkınca sisteme düşer mi dedim düşer dedi
Allahneverdiysee bebek_29 yok çıkmamış aradım . Şimdi öğrendim doktor bugün yokmuş belki o yüzden çıkmadı
Cnsyldz Evet bu hafta sağlık ocağına sonuçlar geç düşüyor bende her ay gidip tsh baktırıyorum normalde 1 gün sonra çıkardı sonuçlar 3 gün bekledim🫣
Sultansultis Allahneverdiysee beklemek gerçekten mahvediyo. devlet Hastanesi’ne randevusuz gidip doktorun sekreterinden beta baktırmak için barkod almayi denemiştim ben bi kere doktoru gormeden sekreter hallediyor. Orada bir saatte sonuç çıkıyor bir dahakine belki öyle yaparsın
Allahneverdiysee Sultansultis bakalım bi an önce öğrenmek istiyorum. Strsten kötü oldum . Bir de eşim askerliğe başvuracak yarın . Eğer gerçekten gebelik varsa ertelemesini isteyeceğim tek başıma üstesinden gelemem .