Burnosunn_annesi [silindi] herşeyi demişsin aşkım bişey kalmadı temizlikten fırsat buldukça bakıyorum çok şeyi kaçırıyorum😂😂
edabolukbasi3- NereyeKoyduysanOrdadir bende biliyorum direkt olduğunu o sıra kusmaya gidiyordum öyle yollamışım
NurAyse_nur [silindi] oo neler duydum neler 😄 foşet aynan Elazıh (Elazığ diyecek) Google a geyukle problem yerine poroblem ultrasyon ve sipirail en cildirdigim Birde e harfini vurgulayanlar var 🤦🏻♀️ Daha da var ama şuan aklıma gelmiyor
[silindi] NurAyse_nur Birde e harfini vurgulayanlar var 🤦🏻♀️ Konuşurken büyük E ile konuşanları diyorsun di mi? eldiven yerine Eldiven, pencere yerine pEncErE, mendile mEndil diyenler 🤦🏻♀️😂😂😂
NurAyse_nur [silindi] evet evet e harfini vurgulayanlar acayip birsey ya her kelimenin yazılışı okunusu telaffuzu vardir kendine gore.. mesela annem dicek ya annEm diyo bende kayışlar kopuyo 🤦🏻♀️
[silindi] Burnosunn_annesi kıyamam kız benim cimcimeden vakit kalmıyor ki akşam yemeği yiyemedim daha 😂😂😂
Dmttthemum [silindi] ben mesela trendyolda yorumları okurken beyendim yazanları direk geçiyorum okumadan
Pamiramsi [silindi] yazan oldu mu bilmiyorum ama pozitiv yazmaları Allah’ımmm 😩 bahane olarak gurbetteyiz diyorlar ama Türkçeyi çok güzel konuşup bi pozitif diyememeleri 😅
Pinar0711 [silindi] mesela ben türk değilim, türkçeye hakimde değilim, yazım hatalarımın olması anlaşılmaz kılmıyor yazdıklarımı. ( böyle yorumlar görünce üzülüyorum.
[silindi] Pinar0711 Türk olmamana rağmen çok da yazım yanlışın yok. Gülmek için açılmış bir post, üzdüysem kusura bakma 👌🏼🍀