Hashasim2020 ecelif90 ben ilk gebeliğimde 6+5te duymuştuk biraz daha beklesen daha iyi olur aslında ama bayram giriyor tabi
Muazzez95 Bende yarın 7 haftalık olucam. Mide bulantısı ve halsizlik var bende. 6 haftalıkken gittim devlete kalp atışı vardı bebeğimin bir ay sonra gel dedi tekrar çok uzun zaman değil mi merak ediyorum hep
Merybabies Arkadaşlar gobeginizin altından aşağı doğru çizgi beliriyor mu ? Ben de hafif var gibi 6+4 su an iki gün sonda kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz inşallah
Gylcu teachermomyy23 merhaba keseyi gördüğünüzde betanız kaçtı benim de bu gün 4+5 malesef göremedik 🥺
Tugraninannesi yesimvera 5 haftalık nabız artışım var çok çabuk yoruluyorum ayakta fazla kalsam hemen yoruluyorum ara ara çok uyku halim var yorulduğumda da alt karnım ağrıyor iştah artışım var
Hashasim2020 Tugraninannesi aynı ben ya ayakta bile duramıyorum rezil durumdayım inşallah bir an önce geçer bu durum
Sevvaliz54 yesimvera 6 haftalığım son bir haftadır şiddetli mide bulantısı yemeklerden tiksinme sık idrara çıkma göğüslerde şişlik ve halsizlik var mide bulantısı çok zorluyor aç kalıyorum resmen
Gonca53 ecelif90 canim normalde ben adet tarihime göre ortalama 9 haftalık felan olmam lazım ama geç döllenme ve 6+1 ile uyumlu ve çok net duyduk . Eğer sende gec döllenme felan yoksa duyabilirsin
Hepdiyette Gonca53 yaa bu msjınız umut oldu bana. Bnde aynı durumdayım yarın kalp atışı oluşmuş mu duymaya gideceğim inşallah sizin gibi duyarım çok üzülüyordum sata göre farklı saglıksız bir bebek mi die
teachermomyy23 Gonca53 bende yarın tam 6 haftalık oluyorum yarın kalp atışı için gidicem bende inşallah duyarım sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olsun 🌸
Eloburo yesimvera bnmde 6 haftalik halen kese var bebek göremedik geçen hafta gttim ben o yuzden bekleme karari aldim bayramdan sonra gideceğim. Allahim bebeklerimize can versin insallah.
yesimvera Eloburo amin inşallah. Benim kesenin yanında kanama var. Siz her hangi bir ilaç kullanıyor musunuz?