Meriztrk Benimde 2. Cocugum ve 8. Haftadayım. İştahsızlık,uyku hali,arada bulantı var ama kusma yok Sabahları bal ağrılarım oluyor ve sürekli bel ağrısı :( İlk gebeliğimde hiçbirdeyim yoktu çok rahattım
yesimvera Meriztrk ben bugün gittim hastaneye kese 6 haftalık bebek pek görünmedi nokta gibi 4-5 haftalık olduğu için olabilir dedi doktor. Birde kesenin yanında kanama var dedi
yesimvera Zuleyhadere25 benimde 2 gündür mide bulantım var. Sat göre tam 6 haftalığım bugün doktora gittim kese 6 haftalık ama bebek görünmedi çok küçük birşey göründü 4 ile 5 haftalık arası olabilir bebek dedi doktorum 10 gün sonra gel dedi birde kesenin altında kanama var düşük riskin var dedi
Zuleyhadere25 yesimvera bende 15 gün önce gittiğimde sadece keseyi ve yolku gördük ilk gttiğimdede sadece kese vardı yarın kalp atışı için gidicem bakalım duuacakmıyız geç döllenme olabilir dedi doktor
Meriztrk yesimvera Evet olabilen şeyler aslında. Bende diğer gebeliğimden farklı şeyler yaşadığım için acaba cinsiyeti de farklı olabilir mi diye kuruyorum kafamda 😍
Hashasim2020 Minnakminik benim 6+3 geçen hafta kan pıhtısı geldi hemen gittim ama ne kanama alanı ne de kesede hiçbir sorun yoktu, hatta ilk keseye görmeye gittiğime göre kese de büyümüştü ilaç bile vermedi. Bebek oluşmaya başlamış kalp atışı da gözüküyor ama şuan küçük haftaya tekrar gel dedi. Zaten normalde bu hafta gidecektim kalp için ama pıhtı gelince erken gitmek durumunda kaldım. Şimdi yarın kalp atışına bakmaya gideceğiz inşallah her şey yolundadır bakalım
birmayismasali mor_menekse1 bende de öyle ya ve sistiler çok sertler patlamaya hazır bomba gibiler 😂😂
ssnur Kızlar kusturacak kadar olmasada mide bulantılarım var ara ara öğürme geliyor sizce ilaç yazdırsam mı
birmayismasali Kızlar genel bir şey soracağım dün hastaneye gittim hamileyken ilk muayenemdi. Doktor 29 tane test için kan vermemi iste. Gittigim hastane özel bu kanlar içinde 12 bin tl fiyat çıkardılar danışmadıki kız burası pahalı yaptırmayın uygun bi yere yaptırın öyle getirip doktora gösterin dedi. Uygun bi özele sordu orası da 9 bin dedi. Yani bu testleri ben sağlık ocağında veremez miyim sizler nasıl yaptınız
Minnakminik birmayismasali ben özel doktora gittigim halde aile hekimliği bu testleri yaptığı için oraya yönlendirdi ve ücretsiz bir şekilde yapıldı.
yesimvera birmayismasali bazı sağlık ocakları yapmıyor eğer yapmasa devlete git canm o kadar vermeye gerek yok
Mucizem2131 birmayismasali boşuna o parayı hiç vermeyin zaten aynılarını sağlık ocağı ücretsiz yapiyor
birmayismasali Minnakminik insallah benim bağlı olduğum sağlık ocağı da yapar ya. Ertesi gün hemen çıkmış oluyor mu peki sonuçlar
Gizemushya Minnakminik Merhaba aç karnına gitmek şart mı bu testlere ? Aç karnına dışarı çıkmam çok çok zor… üç adımdan fazla atamıyorum açken.
birmayismasali yesimvera yarın sabah bi gideyim sağlık ocağına en azından yapabildiklerini yapsınlar kalanını özelde yaptırırım. 12 bin dediklerinde şok oldum zaten üç sayfa kan listesi verdiler