melikeyimmmmm yesimvera 7+5teyim halsizlik hat safhada 😂 Sabahları mide bulantısı oluyor aç karnına daha sonra geçiyor bel ağrısı oluyor gün içinde bu kadarrr benden😂
Hashasim2020 Ben 6+4üm inanılmaz halsizim Elim kolum kalkmıyor ilk gebeliğin böyle değildi, resmen bir patates soydum yatak döşek yattım inanılmaz yoruluyorum benim gibi olan var mı 😔
Kbraaltn Hashasim2020 Benn benn 👋 sabahtan akşama kadar uyumak olduğum yerden bir milim dahi hareket etmek istemiyorum 😁
Nur482482 6+4 Az önce ilk defa kalp atışını duyduk. Ara ara regl ağrısına benzer karın kasık ağrısı oluyor. 4 5 gündür her şeyden iğrenme öğürme durumu var hiçbir şey yiyemiyorum yemek zaten yapamıyorum. Prilam yazdı bugün doktorum bakalım umarım etki eder 🙏🏻
teachermomyy23 isimsiz12 merhaba bende 5+6 yım yarın bende bebeğimi görmeye gidicem inşallah sizce kalp atışını da duyarmıyız 4+5 de keseyi gördüm
isimsiz12 teachermomyy23 cuma günü gittim ilk di zaten kesesi vs göründü kaç aylık oldugu hesaplandı bayramdan oncesine randevu olusturdu doktorumuz carşamba günü kalp atışlarını duyarız dedi inşallah siz de oluşturun randevu bu haftalarda duyuluyor demekki 🥲🌸
Gylcu teachermomyy23 merhaba keseyi gördüğünüzde betanız kaçtı benim de bu gün 4+5 malesef göremedik 🥺
Merybabies isimsiz12 Ben de arefe günü sabah randevum var kalp atışları için inşallah duyabilir bütün bebişler sağlıkli olsun insallah
teachermomyy23 isimsiz12 benim doktorumda geçen hafta gittiğimde haftaya gel demişti yarın gidicem bende inşallah duyarız 🙏
Ftmaaaaaaa canbebekku21 vallahi benim de sol tarafım sürekli ağrıyor sırtım ağrıyor kese görünmedi bu hafta da 10 gün sonra tekrar gideceğim bir tane vitamin verdi bitkisel öyle İnşallah Rahmi tutulur Rahme tutmazsa düşük olurmuş
Fatmanurays 8 haftalık olduk 6 haftalıktan beri yorgunluk mide bulantısı çok. Sabah bulantısı yok ama ne zaman bişey yiyeyim geri çıkıyor