Eloburo yesimvera yok kullanmıyorum simdilik kanamam felan yok. Ama bu süreçte beklemek en iyisi her hafta gidince doktorlar moral bozuyor onu anladim
Gizemushya Minnakminik Merhaba aç karnına gitmek şart mı bu testlere ? Aç karnına dışarı çıkmam çok çok zor… üç adımdan fazla atamıyorum açken.
Pofidik123_ Ayselkoprualan canım ben dün yaşadım onu baya bi sancım oldu ama korktum acaba düşük mü oluyo falan diye hemen acile gittim tabi gram ilgilenmediler hemen kendi doktoruma gittim özele baktı 5+5 kesemizi gördük bi sıkıntı yok bebek yerleşmeye çalıştıkça rahim büyüyo bağlar geriliyo Buda sancı gibi ağrı yapar kanama olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz dedi ama yine de ne olur ne olmaz bi acile görün çok sancın olursa
yesimvera Pofidik123_ canm bende dün gittim 6+0 sadece keseyi gördük bebeği görmedik 10 gin sonra gel dedi birde kesenin yanında kanama var dedi açıkçası korktum
Gizemushya Pofidik123_ beta değil, doktorun verdiği çoook uzun bir liste var ya kalp atışını gördükten sonra, işte o liste…
Gizemushya Bugün tam 7 hafta 🩷 inanılmaz halsizlik, uyku hali, tembellik. En büyük sıkıntım burun tıkanıklığı, asla açılmıyor nefes alamıyorum. Bunu nasıl çözerim bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Tabiki şiddetli gaz sancıları da bonus 🫡
Pofidik123_ Gizemushya benimde şiddetli gaz sancılarım var şu anlık doktorum bi sıkıntı yok gaz yapıcak şeyler yeme dedi burun tıkanıklığı içinde okyanus sulu burun spreyi mi deniz tuzu sprey miydi neydi tam hatırlamıyorum doktoruma sormuştum hamileyken o vermişti o çok rahatlatıyor du beni benimde çok aşırı tıkanıyor du nefes alamıyordum evde bulabilirsem o spreyi bakarım adına ama doktoruna danışırsın yine öyle kullanırsın
Pofidik123_ Gizemushya benim ilk gebeliğimde doktorum verdi burda yaptırma sağlık ocağında git yaptır bana atarsın dedi ama sanırım o aç karnına diye biliyorum yanına bişeyler al kan ver hemen yersin bişeyler
Hepdiyette Gonca53 yaa bu msjınız umut oldu bana. Bnde aynı durumdayım yarın kalp atışı oluşmuş mu duymaya gideceğim inşallah sizin gibi duyarım çok üzülüyordum sata göre farklı saglıksız bir bebek mi die
Gonca53 Hepdiyette umarım duyarsınız herseyin hayırlısı olsun ama hayırlısı olan sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza almak olur inşallah
Pofidik123_ Zeynepdmrt canım ben 5+5 ken gittim dün sadece kese gözüktü bi hevesle gitti. Bende belki ufak minicik bişey görürüz orda diye ama göremedik bayramdan sonra inşallah
Hartkc Pofidik123_ merhaba bebişi görebildiniz mi bende bugün gittim sadece kese göründü bebek canlanmamış dendi biraz moralim bozuldu
Feyzagkkkk Hayırlı geceler anneler anne adayları 🥰 bende ikinci gebeliğimdeyim. İlk oğlum 5 yaşına yeni girdi onu. Gebeliği maşallah berakallah sorunsuz bulantısız sancısız geçmişti. Bu kez yaş da ilerledi pandemi hayat şartları derken erken paslanmışım sanırım 🤭 henüz 6 haftalığız kesemizi 2 hafta önce gördük geçen hafta da kalp atışını dinleyemedik çok minik olduğu için sadece ışık yanması sönmesi olarak görebildik elhamdülillah nasip edene. Geç döllenme tarihi benek görübiğ kalbi duyulmadan net olarak ölçümlenemwdiği için lütfen canınızı sıkmayın. Burda 5 haftalık kese gören ile sizin haftanız muhtemelen 5 değildir. Her kese farklı bedende farklı bir gelişim gösteren bir durum olabiliyor. O size tutunacak sadece dua edin 💕 tevekkül ederek, rabbimiz bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 👼🏻 Sabahları mide bulantısı açlıktan oluyor. Çubuk kraker çok iyi geliyor bana. İştahsızlık var ama zaman zaman da yiyebiliyorum baya. Yedikten sonra keşke yemeseydim hissi de var 😁 kilo veremeden gebe kaldığım için de göbeğim 5 aylık gibi 😂 yani canımız sağ olsun inşallah hepsi geçecek sayılı gün sağlıkla gelsinler hepsi 💕
AslanKayra Adet tarihine göre 5. Haftaya bugün girdim daha hiç muayene olmadım 28 mayısta beta 14 ile öğrendim 31 Mayıs 44 oldu 2 haziranda 138 yani iki defa iki katından fazla arttı ama yine de korkuyorum düşük yükselmez diye 16 Haziran randevum var gidince her şey belli olsun diye geç aldım randevu şuan gitsem bi şey görülmeyecek sonra zaten bayram ama böyle de beklerken içim içimi yiyor meraktan ilk gebelik 🫠
Demahsen EceMavi evet cnm bunu bende biliyorum benım degerimde hafif ilerdi ama aynı gün içşnde 779 cıkan değerin 5 saat sonra tekrar nets verdigimde 2 katına katlamışdı yani devlet hastanesine araştırmayada git derim ben 2 doktora gittim gebeliği sonlandıracaklardı ama somra ataştırmaya gittim onların takıbinde kaldım şuamda kesesi gördğm ama tabi yinede siz bilirsiniz bu benım nacizane fikrim iyi araştırın öyle işlem yapın
Pofidik123_ yesimvera inşallah bi sıkıntı yaşamazsın canım benim korkutma kendini bebişimi odaklan bayramdan sonra kalp atışını görücez bebeğimizi görücez 🥰