birmayismasali yesimvera 5+3 aşırı göğüs ağrım var dokununca veya üstüne yatınca çok fazla ağrıyor. Akıntım çoğaldı ara ara kasık ağrım oluyor. Ama henüz mide bulantısı vs başlamadı
canbebekku21 Melike_mlke sadece solda daha bariz ağrı var orda diye düşünüyorum ama doktor ultrasonu ortadan bakıyor karnımın
Ftmaaaaaaa canbebekku21 vallahi benim de sol tarafım sürekli ağrıyor sırtım ağrıyor kese görünmedi bu hafta da 10 gün sonra tekrar gideceğim bir tane vitamin verdi bitkisel öyle İnşallah Rahmi tutulur Rahme tutmazsa düşük olurmuş
themomy_ Ben biraz ayakta durayım veya biraz ev işi falan yapayım şiddetli kaşık ağrım ve bel ağrım oluyo sizde de oluyor mu 6 haftalık bu arada
DAS themomy_ senay hanım bende 5 haftalığım bugun doktora gidicem aşırı kasık ağrılarım oluyor ayaklarımın altına sıcak su torbası koyuyorum da rahatlıyorum. Yerleşme ağrısı gibi düşündüm ama iş dışında hep uyuyorum zaten ya da ağrı çekiyorum.
Pofidik123_ themomy_ 5+6 haftalığım dün keseyi gördük bende ayakta biraz fala kalıyom iş yapıyım kaşık ağrım oluyo bende dinlene dinlene yapıyorum malum bize bakıyo ya işler
benceyn themomy_ 9+5den bildiriyorum o ağrılar devam ediyor. Az yorulmaya gelmiyor. Ve ayrıca uykusuz geceler bende erken başladı umarım sizde öyle olmaz mide bulantım yok en azından diye kendimi avutuyorum😁
mor_menekse1 birmayismasali tek tek okudum bende 5 Hf sata göre ay göğüslerim çok ağrıyor dokunamiyorum sabah kalktigimda eğilirken bile inanılmaz ağrıyor sende demi öyle yoksa ilk gebeligimde bukdr agrimiyordu şaşkınım
SenaEf Bugün 6+6 Özellikle sabahları çok mide bulantım oluyor ve yorgunluk sürekli yatma isteğim var kafam kalkmıyor hiç enerjim yok bu durum normal mi değil mi bilmiyorum ama inşallah bir an önce geçer 🥲🥲
Busraalily 6+2 asla kusamıyorum sürekli bulantı sürekli halsizlik var akıntıda var yorgun hissediyorum bulantı hapına başladım