minegkaya kızlar siz ne aldınız rahat yürümek için doğumum temmuz ayında crocs ve twigye bakıyorum o modeller mi rahat olur emin olamadım
miniminibebek minegkaya crocs tabiki ama orjinal olanından 🥰hemşireyim 24 saat yuttuğumuz nöbetlerde rahat ettiğimiz tek terlik
FtmaGlr minegkaya crocs aldım ama mümkünse 1-2 hatta 3 numara büyük alman ayaklar ödemden şişiyor sıkıyor sonra
miniminibebek minegkaya ahaha evet 😂kesinlikle deneriz hem ömürlük oluyor bi terlik 8 senedir ayagımdan çıkarmadım hala taş gibi
History5 Bime geçen hafta crocs muadili geldi elbette aynısı değil ama ben çok beğendim ayağım rahat içinde hastane için sonuçta yeterli diye düşündüm aldım
minegkaya History5 crocs alırsam devamında da giyerim herhalde uyguna bulursam bakacağım olmazsa muadil bakayım bende
minegkaya FtmaGlr evet onlineda baktım ama 37de olabilir 40da diyerek geri geri çıktım :D haftasonu deneyeceğim mağazada
FtmaGlr minegkaya illa crocs olmasına da gerek yok ben bir avm’dem mağazadan o tarz rahat terlik almıştım büyük numara olduğu için o kadar gereksiz harcama yapmak istemedim
2cocuk2kopek FtmaGlr muadiller biraz sert kalıyor crocs o yüzden tercih ediyoruz çok rahat çorapsız dahi yara yapma riski yok