staRmama Guzel_bebem enfeksiyon baslangıcı olabilir kuzum ama genel olarak hamilelikte akıntı artar demişti bana doktorum
G-l-y Guzel_bebem Bendede var suda eritilip icilenden içmiştim daha önce bugün kontrolüm vardı doktor alttan ultrason la baktı var dedi baya yoğun hemde fitil yazdı bu defa okadar dikkat ediyorum ama yine oluyor maalesef
tahamommy Guzel_bebem benimde böyle ya geçen hafta idrarda enfeksiyon çıktı dediğin ilaçtan kullandım sonra yine kültür verdim tertemiz çıktı ama akıntım aynı hala bence normal artık o
Guzel_bebem staRmama çok az vardı ama akıntı olmuyordu doktorum ilaç yazdı suya katılan gece içiyorsun sabaha kadar WC çıkma dedi kullandım demeki faydası olmamış
Guzel_bebem staRmama gideceğim canım bakalım ne diyecek sürekli idrara çıkma birde sanki hiç idrarımı bosalmamiş gibi his oluyor bebeğim makat geliş ayakları idrar keseme Baskı yapıyor
Kalbimde staRmama ya benimde bir kaç kez böyle su gibi akıntımda artış oldu darı akıntı olunca ben doktora dedim doktor da bana fitil verdi fün gece attım bugün yine öyle su gibi akıntım oluyor 15 hatlaık gebeyim normal mi
staRmama Kalbimde enfeksiyon çıktı mı canım idrarda hemen kesilmeyebilir bir gün daha bekle bakalım olmazsa git yine. Kültür bakmadan niye fitil vermiş ki belki yoktur enfeksiyon
Guzel_bebem tahamommy o zaman normal canım şimdi geldim yine ilaç yazdı bakalım nasıl olacak baş aşağı ondan olabilir dedi