ABusraaaa 2 gündür baş ağrısı yaşıyorum bununla birlikte mide bulantısı 14. Haftadayim 13. Haftamda bulantılarım bitmemişti ama hafiflemisti bu hafta çok kötü oldum niye böyle oluyor başına gelen varmı
crazyymom ABusraaaa hamilelikte çok normal doktorunuza danışın size göre iyi gelecek olan ilaçları verecektir.
Senem10 ABusraaaa hormonlardan kaynakl sürekli biryerlerimz ağırıyo normal aslında aşırı devam ederse doktoruna danış vereblirse ilac versin
dmlyksl ABusraaaa migrenin varsa ozellikle çok bastırıyor ilk tremesterda ama sen yine doktora görün en kötü parolu serum olarak veriyorlar sanirim baya geçiriyor o zaman
ABusraaaa crazyymom devlete gidiyorum yani doktora danışma gibi bı durumum yok. Benim 3. Gebeliğim tabiki baş ağrısı normal ama bu çok şiddetli ve gecmiyor parol felan işe yaramıyor uyuyorum uyanıyorum gene ağrı başlıyor bazen hafif duzeydi oluyor bazen siddetleniyor
crazyymom ABusraaaa her Hamilelik farklı oluyor ama dediğim gibi en iyi doktor bilir kontrole gidince sorun yinede
ABusraaaa Senem10 bilmiyorum ama bu zamana kadr hiç böyle olmadm 3. Gebelik anlamadm gerckten. Böyle devam ederse acilde soluğu alacam zaten
ABusraaaa dmlyksl migrenim yok sinüzit var. Ama oda bu zamana kadr beni hiç yatrmamisti hani parol bile kesmedi agrimi ise yaramayincada dahada almadım.
dmlyksl ABusraaaa hamilelikte hormonlarin hızla yükselmesi nedeniyle en ufak bir baş ağrısı bile günlerce geçmiyor malesef parol da ilk başlar fayda etmiyor sonradan vücut alışıyor ama benim de 3 gün sürdü artık gecmeyince mecbur doktora gittik serumdan sonra duzeldi