EsyaAa Firstmommy33 bende 39+0 oldum ama ne zaman gelecek merak ediyorum hiç belirti sancı bir şey yok haftaya gel dedi doktor haftaya bayram stres yapıyorum iyice
Firstmommy33 EsyaAa evet benim doktorum da bayramda şehir dışında olacağını söyledi insan daha çok stres oluyor böyle zamanlarda
Lem Selin3434 önereceğiniz bişe varmı 3. Sezeryansa inş çabuk toparlanabilirim ya normal doğumda 15 gün kalkamamıştım
Selin3434 Lem tabi ki toparlanırsın biraz ağrı zorlanma oluyor tabi ama öyle 10 15 günlük bişey değil bol bol yürümeye çalısan yürüdükçe geçiyor
HilEy minussset vallahi hep stress bacımmm 38. Hafta oldu herhangi bir belirti yok doguma dair beklemedeyiz şuandaaa ben de çok hassaslaştım tabii
Mmerveayy Melikeakkc hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim🙏 sizinle aynı haftadayım şuan aralıklı sancılarım var benimde normal doğum mu yaptınız acaba nasıl gelişti süreciniz
Melikeakkc Mmerveayy benim ilk çocuğum sezeryan o yüzden sancım çıkınca sezeryana aldılar🙏🏼 yoğun bakımda 2. Gün de bugün. Doktorla öğlen görüşülmez bakalım çıksın yada çıkmasın dicek. 3 saate bi gidip emziriyorum🙏🏼
Nttm 38+6 bekliyoruz heyecanla 🐣🥰 herhangi bi belirtim kasılmam sancım yok ptesi kontrolümüz var bakalım sancı vs çıkacak mı nstde