minismom feyzaaa kızımda 12. haftada soylediler degismedi bunda 3 doktor gezdim hic tahminde bile bulunmadılar bekliyoruz bakalım 😀
Guzel_bebem feyzaaa 13 haftalık ken öğrendim erkek olduğunu şuan 22haftalik olduk çok şükür Rabbime 🤲🏻
minismom feyzaaa bugun 17+2 yiz randevum var bakalım 12 de cıktım 13 de cıktm 15 de cıktım 12 ve 13 te belli olmaz dediler 15 de ayagını altına almıs gostermedi bugun gosterir artık insallah
Hurem76 feyzaaa ilk bebeğim de 11 haftalıkken öğrendim.2. Bebeğim de emin olmak için beklediler 20. Haftada söylediler
Guzel_bebem Hurem76 sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah benim bu aralar böyle yumurta akı gibi akıntı oluyor sende varmı bu durum ve sık idrara çıkma
Hurem76 Guzel_bebem evet ya aynısı ama internette rahim büyüdüğü için yazıyo haftaya doktor randevusu var sorcam ona da
busenaz68 feyzaaa oğlumda 12 haftalıkken öğrenmiştik kızımda 19 da kız dedi detaylida 23 de netleşti ikisi de özeldeydi❤️ devlet hastanesi söylemedi hiç
Zeyneppp13579 feyzaaa 14. Haftada kız dedi. 18. Haftada erkek olduğunu öğrendik😄 ama erkekler genelde değişmiyor pipi gördüyse nettir
patulii feyzaaa 12. Hafta kız gibi demişti, 16. Haftada da kız dedi, detaylıda kesin inanırım artık 😀 oğlumda 12. Haftada erkek demişlerdi erkek doğdu