Ebru2746 Arkadaşlar 24 haftalık gebelikte bebek sürekli anne karnında yer değiştirir mi aşağıya yukarıya doğru sanki bi aşağıda bi yukarda hissediyorum gibi
Herseydenbiktim Ebru2746 Ay şuan 24 haftalık ve bi aşağı bi yukarıya sağa sola hep hareket hissediyorum 😂💖 normal bence, bundan sonraları daha normal olur
nevanur_srt Ebru2746 ben 2 gündür hareketlerini çok sık hissedemiyorum bende 24.haftadayım bu aralar çok sakin gibi normal mi acaba
3_bebelianne Ebru2746 kafasına göre takılır bazem gece bazen gündüz uyur bir gün çok kudurur diğer gün daha sakin olur korkma
Esma006 Ebru2746 24.haftamda kasıklarımda bile hissettgim olmuştu resmen olur canım öyle şeyler korkma
Herseydenbiktim Ebru2746 Korkma, korkma aniden her yerde dönüyorlar ben bazen elimi koyuyorum elimin altından kayıyor gibi hissediyorum anın tadını çıkar 😂💖
Ebru2746 nevanur_srt bende öyle bigün çok hareketli oluyor bigün hiç hareket etmiyor birşeyler yemeye çalışıyorum hemen ama hergün aynı tempo da olmuyor bazen sert tekmeler hissediyorum bazen ufak bi kıpırtı 🤷♀️
nevanur_srt Ebru2746 ya bende normalde akşamları çok hissediyordum gün içinde bazen hareket ediyordu dünden beri hareket hissedemeyince telaş ettim açıkçası 🥹