Melikeakkc momofprincess1221 ben bişey hissetmiyorum. Sancım kaç onu da söylemediler devlet. Sancım azalırsa çıkaracak düşmezse sezeryan dedi bakalım. İlk sezeryan oldum çünkü 2. De sezeryan benim
momofprincess1221 Melikeakkc DUALARIM seninle.ama daha erken sebeb neymis onu ögren.sen türkiyedemisin
Melikeakkc momofprincess1221 biraz lekelenme vardı. Nolur nolmaz bi göstereyim dedim sancı gözüktü hala Nst bağlı sancı yok şuan dediler bakalım belki öğlen çıkarırlar
momofprincess1221 Melikeakkc RABBIM yardimcin olsun Sen yazmayinca sezeryanami aldilar dedim telas oldum jaaaa
Melikeakkc momofprincess1221 sancı puanlık yok çıkmazsa taburcu ederiz dediler. Sanırım 10 dan sonra bi daha Nst bağlarlar ona göre çıkarırlar diye düşünüyorum
momofprincess1221 Ayyy, inanmiyom elim titredi ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.SEZERYANMI olfun canim ben mecbur olacam ondan soruyom .ismi ne oldu canim
Melikeakkc momofprincess1221 benim ilk çocuğum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacaktı zaten yarına da randevum vardı. Gün vereceklerdi. Sancılarım çıkınca sezeryana aldılar. Hava veriyorlar muhtemelen kana flan bakarlar. Enfeksiyon yoksa 1-2 güne çıkar dediler bakalım🙏🏼