Fatmakrt Şuan 30+2 deyim çok kararsızız isim konusunda hala en son derin beren düşündük ama iki isimde olmasın istiyoruz yardım lütfen 🥰
d190516 Fatmakrt benim oğluşum yolda ismi Aslan olucak 💙ama kızım olucak olsaydı Ayza ya da Efra koyardım ☺️
Fatmakrt istkizannesi nefesi bende düşünmüştüm ama bi dizi varmış karadeniz kime sölesem onu söledi 👹 sinir oldum 😂
melegiminannesi Cinsiyeti öğrenmedik daha ama kız olursa ECRİN EMİRA olacak erkek olursa ALİ EYMEN ❤👼 Sağlıkla gelsin yavrumda bi 😀
Ades34 Fatmakrt Yaa🙈 Aslında güzel isim hem çok moda isimlerden değil o yüzden de tercih ettik,şimdi hep aynı isimleri koyuyo herkes çocuğuna☺️
istkizannesi Fatmakrt diziyi bana da herkes söyledi ve konusunu bile bilmiyorum. İzlemiyorum ama o diziden sanıyo herkes. Dizi unutulur gider de eşim beni huylandırıyo dalga geçerler ilerde diye. O yüzden Elif ya da Zeynep eklemek istiyorum
Fatmakrt istkizannesi aynen ya bende hiç izlemedim diziylede alakası yoktu bilmiyordum bile ismin orda geçtiğini 😒bence güzel isim ya haklısın unutulur gider dizi iki üç yıla