Cnsyldz Çok şükür 24 haftalık olduk sayılı gün gerçekten çabuk geçiyor🥰 hamişler hadi birlikte gün sayalım bakalım hangimiz önce doğurucak birbirimizi takip edelim🥰
Selim_Alparslan Cnsyldz 23+4 den selamlar 🥰 Alparslan Oğluşuma kavuşmaya cok az kaldı 🥰 bizim hazırlıklarımız tamam ilk oğlumdan dolayı her şeyimiz hazır 🤩 Sadece park yatak ve anakucağı alacağız 😇
Edizhr Cnsyldz bizde 24 olduk çok şükür 😍 benim sezeryan canım 2. Kızım da 39+5 te ilk kızımda 38 de olmuştu baklmm bu ne zman olacak
Cnsyldz Selim_Alparslan rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaallah🤲 Abi, abla oldumu bir tık daha avantajlı oluyor 0’ dan alışveriş hem çok hoş hem de maalesef teferruatlı,masraflı oluyor🫣☺️
Selim_Alparslan Cnsyldz öyle kuzum bizim ilk torun olduğu için birde annemlerde sagolsun kiyafet vs doldurdular o yüzden etiketi üzerinde yani %80 inin. Bu devirde cok zor oluyor malesef her sey pahalı artık
Cnsyldz Selim_Alparslan rabbim ev kurana, düğün yapana, çocuk doğurana kısaca herkese yardım etsin inşaallah🤲🥰
Morrinah 24+4 ten selam zaman nasıl hızlı geçti dimi belli bir süre sonra durmuş gibi hissedeceğiz artık yoruluyorum ağırlaştım yazın karnı burnunda geçirecek bize sabırlar diliyorum
Cnsyldz nevanur_srt benide bir heyecan sarıyor ama merak bir tık daha fazla kime benzicek nasıl doğucak 😆
Morrinah Cnsyldz öyle tabi allah yardımcımız olsun o şişlikle ödemle hiçbir düğüne katılmayacağım ahahhahahah evimde mutlu mesut klimammla