Yagmurtekinn Arkadaşlar bugün transferim oldu, doktorumuz haziranın 6sında kan vermemi söyledi eğer pozitif çıkarsa ne kadarlık hamile olmuş olucam🫠 tüp bebekte biraz farklı hesaplanıyormuş galiba
KubraKcc Yagmurtekinn Merhaba yine aynı son adet tarihinize göre hesaplanıyor yani benimki öyle oldu 🌸 hayırlı haberler alın inşallah 🤗🙏
Betbet34 Yagmurtekinn estrofem kullanıyorsanız ona başlama tarihiniz itibari ile düşünmelisiniz benim doktorum öyle söylemişti.
S-nur1 Yagmurtekinn Hatta ortalama kan da pozıtif gördüğünde 3 haftalık felan oluyor benim öyle olmuştu
S-nur1 Betbet34 Hayır alakası yok onu da herkes kullanmıyor zaten normal son adet tarihinden baz alırlar kuzum 🌸
Yagmurtekinn Betbet34 hayır kullanmıyorum sadece progestan fitil kullanıyorum, teşekkür ederim yine de🙏🏻
C_i_i Yagmurtekinn Transferiniz geç yapılırsa son adet tarihinize göre yapılmıyor hesap . Mesela benim transferim geç yapılmıştı . Rahim ancak kalınlaşmıştı çünkü. Eğer transferiniz adetinizin 14. 15. 16. Gibi günlerinde yapıldıysa son adet tarihi baz alabilirsiniz . Daha geç (mesela benim bi adet dönemi daha gelmişti neredeyse ) yapıldıysa Google da tüp bebek hafta hesaplama yazın transfer tarihinizi girince size uyumlu haftanızı söylüyor .
Yagmurtekinn C_i_i aa öyle mi teşekkür ederim bende bu tarz bir şey duymuştum o yüzden farklı hesaplanıyo diye biliyodum, adetimin yakşalık 19. Günü yapıldı çok teşekkür ederim
mrp2023 Yagmurtekinn ben kalp atışı duyana kadar haftamı bilmiyordum sata göre yanlış çıkıyor ultrasona göre haftamı söyledi doktorum herkesin son adet tarihine göre belirlenmiyor demekki
Yagmurtekinn mrp2023 sanırım en doğrusu zaten kalp atışı dinlendiğinde ultrasonda görünen tarih olucak. Teşekkür ederim
mrp2023 Yagmurtekinn benim transferim reglinin 25.günü yapılmıştı belki ondan sat ile uyumlu değildir ☺️