Sevda_kygszz Htprk ay bende uyuyamiyorum ya 32 haftalik oldum bi turlu dalamiyorum donup duruyorum bazen sabahin 6 7sinde kalkiyorum biraz oturup geri uyuyorum😂
Melikekrky Glhayat_54 uyu bacı 6 buçuk aylık bebegım var geceleri uyutmuyor keşke hamilelıkte çok uyusaydım
habibenurr Melikekrky uyuyabilsekk keşkeeeee ya sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok sıkıştırıyor sürekli tuvaletim geliyor valla gece uyumayı özledim 7 aylık oldum inanılmaz zor daha 2 ay var
habibenurr Melikekrky ayy idrar yolu enfeksiyonuyum yaklaşık 1 aydır geçmedi ve sürekli su içmem gerekiyor gündüzleri içiyorum hepsi uyuyana kadar çıkıyor
Mrv3cks habibenurr iç çamaşırına bir damla nioli yağı damlat enfeksiyona çok iyi geliyor , doktoruma danışarak yaptım güvenilir bir antiseptik kullanabilirsin dedi, makinenin sıvı deterjan kısmınada 4-5 damla damlatabilirsin
Mrv3cks habibenurr zıpırdak hallerine alıştım derken havalar sıcağa döner dönmez hararet basmaya başladı 😁
habibenurr Mrv3cks nerde yasiyorsunnn ben yozgatta yasiyorum buraya yaz biraz geç geliyor hala üsüyoruz geceleri 😂😂😂
habibenurr Mrv3cks kullanıyorum nioli yağını inan fayda etmedi antibiyotik kullanıyorum şuan ama hala kasık ağrılarım devam ediyor 😔 kurtulamadım resmen çok moralim bozuluyor
Mrv3cks habibenurr yapma ya :( şükür bana yarıyor baktım bi yanma var damlatıyorum gece sabaha kadar çok az kalmış oluyor
Sevda_kygszz habibenurr ay hic korkma daha rahatim bomba giyim😂enerjim yuksek fildir fildir geziyorum normal insan gibiyim yani hamilelik yokmus gibiyim ben sahsen😂