Eminedgds Kızlar nasıl yapcaz bu işleri 😅 yani oğlum nasip olurda doğum yaparsam 5 yaşına girmiş olacak hem yeni doğan hem kreşe başlayan oğlum uzun da zaman olunca ister istemez bir korku geliyor 😅 sizde durumlar nasıl duygulariniz nasıl 😅
2Princess1Mom Eminedgds Bende bir korkmuyor değilim 🤭 Temmuz’un başında doğum yapacağım. 2-3 aylık bebekle bir de 1. Sınıf annesi olacağım. 🥴
ikibebelianne-M Eminedgds vallahi bende çok düşünüyorum benimde oğlum dogum yaptığımda 5 yaşına 3 ay olacak. 3 ve 4 yaşında haftada 3 gün kreşe gitti soğudu çocuğum hiç anaokuluna gitmek istemiyor bu sene yollarsam seneyede doğduğu aydan dolayı ilk okula göndermeden 1 yıl daha anaokuluna yollayabiliyorum simdi kardeside gelecek o geldi beni yolladınız diye kıskançlık yapar mı yada gitmezse evde beni çok zorlar mı kara kara düşünüyorum
Burcak61 Eminedgds kızım doğduğunda kasım ayı olacak oğlum 1. Sınıfa daha iki aydır gidiyor olacak allahım ney nasıl olacak 🤦♀️
3_bebelianne Eminedgds Bizim dahada beter kızım ortaokula geçti oğlum 2yaşında bir aya bebek geliyor😂😂
2cocuk2kopek Eminedgds anaokuluna gidecek çok sorun yaşamazsın onda Benimkide 6 yaşında 22 Ağustos doğumum var sezaryen . 1 Eylül 2. Sınıf açılıyor benimki baya zorlayacak
cglgkdnz Eminedgds 21.5 aylık oğlum ve ben 38+5 hamileyim son günlerim 🫠🥹 iki çocuklu hayat nasıl olucak zorlanıcak mıyım bende merak ediyorum