hulya_1919 İyi akşamlar arkadaşlar memurum ben 32.hafta çalışır raporu aldım ben bu hafta 34.haftayı bitirip izne ayrılacağım çalışamaz alıp 37.haftada da doğum yapacağım riskli gebe olduğum için benim kaç hafta iznim olacak doğum sonrasında bilen aydınlatabilir mi
Sevilla hulya_1919 şimdi bu durumu kendim için çok araştırdım. Doğum öncesi 8 sonrası 8 hafta ya . 32 de rapor aldınız 34 e kadar çalıştınız bu çalıştığınız 2 haftayı hop doğum sonuna eklediniz size oldu mu 8+2 doğum sonrası 10 hafta bir de 37 de doğum yaptığınızı pay biçip normal doğum vakti 40 olarak hesaplandığı için oradan da 3 hafta eklendi mi doğum sonrasına ettiniz size 10+3 =13 hafta bebeğinle vakit geçirmiş olacaksın. Tabi sonrasında doktorun olur devlet hastanesi heyet hekim raporu olur al alabildiğin kadar
Capt Normalde 8 hafta hakkınız 32 de ayrılmayıp 2 hafta daha çalışmışsınız dolayısıyla doğumdan sonra 10 hafta izniniz var
hulya_1919 Capt 3 hafta çalışmış oluyorum 32.hatfa pazartesi gününden başlıyor ama 37.haftada doğum yapıyorum 40.haftaya kadar doğum öncesinin içinde değillmi o 3 hafta doğum sonrasına aktarılıyor mu
Capt @hulya_1919 yani şöyle düşünün 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası hakkımız var eğer 32. Haftada çalışabilir raporu alıp devam ettiyseniz kaç hafta çalıştığınızı sayıp doğum sonrası kullanacak olduğunuz 8 haftanın üzerine ekleyebilirsiniz. Valla biraz karışık haklısınız ben de memurum . Ben direkt 32 de ayrılacağım için biraz daha rahat kafam
hulya_1919 Capt benim takıldığım doğum öncesi izin 8 hafta ya 40.haftaya kadar doğum öncesi diye hesaplanıyor ben 37 de doğum yapacağım için 3 hafta doğum sonrasına aktarılıyor diye biliyorum doğrumu biliyorum diye öğrenmek istedim
Ayse33s hulya_1919 Evet o şekilde ama siz 34. Haftada çalışamaz alırsanız sadece çalıştığınız 2 haftanızı doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz. Doğumdan sonra 10 hafta izinli olursunuz
Emine-52 Evet ekleniyor, siz toplam 112 gün izniniz var, çalışmayı bıraktığınız andan itibaren hesap yapabilirsiniz, 40 hafta baz alındığı için 37 de doğum yaparsanız hem 3 hafta hemde 32 sen sonra çalıştığınız gün kadarı sonraya eklenecek
Sevilla hulya_1919 hayır çalışabilir raporu aldığın 32 37 arası 2 hafta çalışıp ayrılacaksın ya oradan 2 hafta. 37 de normalde bitiyor ya çalışabilir raporu sen doğum yapacakmışsın yaptını farz et doğum öncesi çalışabilir raporundan sonra 37 den 40 haftaya kadar 3 hafta daha var anlatabildim mi
hulya_1919 Sevilla tahmini bebek doğum tarihi 21 temmuz diyor çalışır raporunda ben 1 temmuzda doğum yapacağım doğumdan 2 hafta önceden çalışamaz raporu alacağım sonuç olarak doğum sonrası 8 hafta +32 sonrası çalıştığım günler ve tahmini doğumdan önceki erken doğum yaptığım sürelerin toplamı değilmi ?