Asya1122 gulanne_ haftayla alakasını çözemedim her seferinde verdi nerdeyse doktoruma 28 de bile aldım
plajterligi gulanne_ ilk oğlumda 5.aydan sonra her kontrolde doğum olana kadar renkli ultrason verdi, bu sefer şansıma sadece ekranda renkli görebiliyoruz, renkli çıktı alamıyormuş siyah beyaz verebiliyor en son 28+5 te gittik yine renkli gördük
gulanne_ Asya1122 ya ben anlamıyorum her defasında renkli mi veriyor benimki siyah beyaz veriyor bugün rica ettim yüzünü renkli 4 boyutlu bir fotosunu alabilir miyim diye baktı biraz yan duruyor olmuyor haftası büyük dedi tamam dedim sağlık olsun
Rmak1100 gulanne_ walla biz 33+4 olduğumuz halde yüzünü hiç göremedik bebek kendi göstermiyor hep sırtı dönük her gittiğimizde 🥹
[silindi] gulanne_ bebem büyüdükçe ultrasonda ayrıntılı veya yüzünü net şekilde görme şansı azalıyor belki yakalarsınız ilerleyen kontrollerde hatırlar Dr ye
gulanne_ plajterligi renkli ultrason cihazı farklıydı doktor değiştirdi bakmaya çalıştı normal kontrollerimde onu kullanmıyor ben de anlamadım özele gidiyoruz 2 bin lira muayene ücreti ama gel gelelim bir foto alamıyoruz düzgün neyse bebişimiz sağlıkla gelsin de
patili_kiz90 Renkli verende oluyor vermeyende oluyor. Ben özele gidiyorum benim hastane renkli vermıyor mesela. Ama ekrandan çekiyorum ben. En son 32 de gitmiştim 35te bir daha gideceğim. Ama benim kız ya eli suratında ya ayakları🥲 göbeğimi sallaya sallaya alıyoruz pozunu.
Mor-kelebek gulanne_ ilk kızımda özeldeydik ama ultrason renkli vermiyordu sadece detaylıda renkli alabildim bir tane. Bundada 16. Haftasında gittim çok uğraştı doktorum ama yüzünü göstermedi cihazdan cihaza değişiyor
gulanne_ Mor-kelebek sağlık olsun hatıra kalır diye istedm ben de bizim de göremedim yan duruyordu zaten
3_bebelianne gulanne_ Devletteki doktorum hiç ultrason kağıdı vermiyor orası ayrı eleştirince sonra hedef tahtası oluyoruz😒
Kkardelenn1 gulanne_ gösterir canım 37-38 de bile gösteren bebişler var 30 da gittim cihaz renkli ama çıktısı siyah beyaz biz telefondan çekiyoruz bizimde eli hep yüzünde ama az çok dudak burun gösteriyor işte daha çok görürüz dedi doktorum 😄
gulanne_ Kkardelenn1 bizim doktorun kullandığı da renkli değil siyah beyaz renkli isteyince başka bir aletle baktı artık göremeyiz deyince ben bir şaşırdım
Kkardelenn1 gulanne_ evet probu değişiyorlar ilkiyle siyah beyaz kısımda önce ölçümleri alıyorlar diğeriyle de renkli görüntü alıyorlar bizimde öyle ama göremeyiz falan dese de biz şansımızı deneyelim falan diyin para verıyorsunuz o kadar