Zehramom Kelebek7 canım benimde ilk golmadıgım gün ve 3. günde çıkmadı dahada bakmak istemedim Arkadaş kanda baktır diye ısrar etti 4. Gün baktık 67dydi şimdi 24 haftalıgız🤰🏻
Mayasey Kelebek7 yumurtanız biraz geç döllenmiş olabilir. KAn aldırabilirsiniz ya da biraz daha bekler idrar testi yaparsınız. Tabi ki psikolojikte olabiliyor. Kendinizi çok şartlandırmayın. Herşey gönlünüze göre olsun
Muhammedamine Kelebek7 belirtilere göre gebelik var yok denmezki canım bunu anlamanın en sağlam yolu kanda beta hcg baktırmak . Gebelik belirtiler ve gecikme bazen psikolojikte olabiliyor bebek sahibi olmak isteyen kadınlarda
Kelebek7 Muhammedamine ya benm bu kadar gecikmezdı yarın 4 gün olucak tabı herkez ister rabbım bılır ınsallah bizede nasıp etmıştır
Mehtapsato Canim benim ilk hamileligim de iki aylik olana kadar cikmamisti bi kan testi yaptir bazen cikmiyo idrarda ama hamile gibisin belirtiler bu yonde gibi inslh rabbim gonlune gore versin
Kelebek7 Mehtapsato allah razı olsun ınsallah oyleyımdır amın ınsallah 🤲🧿 Belirtiler adet gecıkmesı sık sık WC gitme idrar koyu sarı gıbı göğüs şişmesi Arada kasık agrısı sonra geçmesi falan öyle
Mehtapsato Kelebek7 dikkat et bu donemde sakin agir falan kaldirma canim bi ara kan testi yaptir saglikocaginda yada hastanede inslh var gibi
Kelebek7 Mehtapsato rabbım bılır canm hayırlısı olmasını allahtan isterim nasip etmıştır ınsallah idrar testınde çıkmadı kanda bakalım ınsallah canm
Kelebek7 Mayasey benm gecıkmemm var uç gün oldu sankı kasık karın Ağrı gıbı arada göğüs şişmesi sık WC gitme idrarda koyu sarı benm bunlar
Mehtapsato Mayasey ben kadin doguma gitmedim emin olmadan canim hep.idrar testi yaptirmistim ilk hamileleigim de ztn 17 yasinda idim teste nezaman cikti ozaman konturole gittim