anneoluyorum1212 Doktor son adet tarihine göre 17+2 olarak yazıyor ama ultrasondan sonra 19+2 ile uyumlu diyor. Hangisi gerçek haftası acaba?
Deleted33000 anneoluyorum1212 benimde hep iki hafta önden gidiyor şeker yükleme yaptırdım normal çıktı bugün yine kanda bakıldı normal çıktı doktorum haftaya bütün ultrason kagitlarimi istedi onlara bakacak ona göre belki son adet tarihimi düzenleyebilir sizin doktorunuz ne diyor aceba bu duruma
anneoluyorum1212 Deleted33000 önden gidiyor falan demiyorlar hiç normal diyorlar sadece hangi doktora gidersem gideyim şu haftayla uyumlu diyor ama adet tarihime göre 2 hafta ilerisi oluyor doktorların dediği. Bu kötü bir şey mi iyi bir şey mi?
Ecem_P anneoluyorum1212 normal diye biliyorum 2 hafta geriden ve 2 hafta ileride olması normal diye okumuştum bir süre sonra dengeleniyor
Deleted33000 anneoluyorum1212 banada öyle diyorlardı benim suyum da bı tık fazlaymış sınırda çıktı i yuzden sanırım gebelik şekerinden şüphelendi doktor bide doğumum yaklaştığı için de olabilir şu an son adete göre 34+5 im ama ultrasona göre 36+5 im bebek o boyutlarda çıkıyormuş
anneoluyorum1212 Ecem_P yani doktorlarda anormal bir şey demiyor olumsuz bir şey demiyorlar normal diyorlar ama değişik geldi bana